0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το συντονιστικό έχει και δικηγόρο...όλα είναι έτοιμα. Παρακαλώ τον origenis απλά να επιβεβαιώσει!
Μιλάω για συγκέντρωση όσων ήμαστε υπερ του ΑΣΕΠ (καθώς ΔΟΕ δεν είναι υπερ)
με ποιό σκεπτικό είναι κατά της απεργίας??
Ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση.Τους εστειλα κ γω mail τωρα το βραδυ που τους ρωτουσα αν θα λαβουν μερος. Λογικα θα μου απαντησουν αυριο, αλλα ουσιαστικά μου απαντησες εσυ.
Ότι ΟΛΜΕ και ΔΟΕ ουσιαστικά δε ζητάνε προσμέτρηση μορίων γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Σ' αυτό έχουν δίκιο. Οι ασεπιτες έχουν μείνει μόνοι τους. Αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να στηρίζουν και τις τυχόν απεργίες και συγκεντρώσεις. Μου είπαν ότι θα μαζευτεί πολύ λίγος κόσμος και δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Και πάλι λέω ότι δε συμφωνώ μαζί τους.
Να στηρίξουμε απεργίες και συγκεντρώσεις, εφόσον προωθούν και τα συμφέροντά μας. Απ' τη στιγμή που μας έχουν στην απ' έξω, δε βρίσκω το λόγο να το κάνουμε. Καλύτερα μόνοι μας. Το ξέραμε εξάλλου. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Στείλτε mail στην ένωση όσοι δεν το κάνατε, για να έχετε άμεση ενημέρωση. Και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν έχουμε ανάγκη από γλυψίματα και πήγαινε έλα στο υπουργείο. Υπάρχουν άλλοι τρόποι και πολύ πιο αποτελεσματικοί. Υ.Γ. Μην επηρεάζεστε από κάποια τρολάκια του forum που μπαίνουν μόνο και μόνο, για να κόβουν κίνηση και αντιδράσεις, ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ποιες κατηγορίες εκπροσωπούν. Οι εποχές που τα βύσματα και οι κλαίουσες ιτιές είχαν τον πρώτο λόγο πέρασαν ανεπιστρεπτί.Μη φοβάστε και κινηθείτε αναλόγως. Είμαστε πολλοί και οφείλουμε να δείξουμε τη δύναμή μας.
Τί σχέση έχει το συντονιστικό με το σύλλογο επιτυχόντων ΑΣΕΠ;;;