*

Αποστολέας Θέμα: Νέο Σύστημα Διορισμών/Προσλήψεων -2019  (Αναγνώστηκε 316637 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pp1970

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Νέο Σύστημα Διορισμών/Προσλήψεων -2019
« Απάντηση #602 στις: Μαρτίου 15, 2019, 07:50:06 pm »
Για παρε λιγο τα ποσοστα αποτυχιας στους Μαθηματικους σε ολους τους ΑΣΕΠ και θα δεις ποιος κατεχει τι ...Θυμαμαι σε εναν απο τους ΑΣΕΠ που συμμετειχα μου ζητησε η συναδελφος απο το θρανιο απεναντι...τον τυπο της διακρινουσας της 2θμιας εξισωσης....και αυτη πηγε να δωσει ΑΣΕΠ...
Περασε σε 3 ΑΣΕΠ χωρις κανενα Μπονια...Τα φροντιστηρια στην Κανιγγος δεν ηταν κρυφα...Εαν δεν επιτρεποταν ας τα κλεινανε...
Και στο κατω κατω τα δικαστηρια δεν βρηκαν εμενα παρανομο...αλλα αυτους που δεν πηγαν να δωσουν ΑΣΕΠ...
Ευχομαι να καταπεσει δικαστικα αυτο το διατρητο συστημα διορισμων και να κλεισουν ανεπιστρεπτει τα παραθυρακια... 8)
εσύ με τους τρεις ΑΣΕΠ πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:50:19 »

Αποσυνδεδεμένος math22

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Μαρτίου 15, 2019, 07:51:42 pm »
Μπλα μπλα μπλα δικαστηρια...μπλα μπλα μπλα θα καταπεσει....μπλα μπλα μπλα ασεπ.....μπλα μπλα μπλα προυπηρεσια....μπλα μπλα μπλα ισοτητα...μπλα μπλα μπλα.ΦΤΑΝΕΙ

Αποσυνδεδεμένος kpet

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Μαρτίου 15, 2019, 07:55:59 pm »
Θα την προσεχω εσυ με τους ΜΗΔΕΝ (0) ΑΣΕΠ... ;D

εσύ με τους τρεις ΑΣΕΠ πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου...

Αποσυνδεδεμένος Fani 35

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ζωή είναι μπροστά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Μαρτίου 15, 2019, 08:19:21 pm »
Εγινε κάποιο δικαστήριο;αν είχαν σκοπό να το μπλοκάρουν έπρεπε το δικαστήριο να είχε γίνει χθες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:50:19 »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Μαρτίου 15, 2019, 08:28:58 pm »
Καταρχάς διορισμοί γίνονται σε περιοχές και όχι σε σχολεία, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Οι οριστικές τοποθετήσεις έπονται των διορισμών. Τα έχουμε ξαναπεί. Μετά αναφέρεται σε μια εγκύκλιο, η οποία αφορούσε υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων γενικής αγωγής, ενώ υπάρχει άλλη για ειδική αγωγή. Η συγκεκριμένη εγκύκλιος της ειδικής, αναφέρεται σε κενά που έχουν ήδη δημιουργηθεί με ΦΕΚ ή δημιουργούνται με ώρες διδασκαλίας. Πως οι Δνσεις να υπολογίσουν κενά σε ΤΕ, οταν αυτά ιδρύονται με ΦΕΚ από το υπουργείο; Αν τα 500+ τμήματα ένταξης δημιουργούν 1500 θέσεις, τα υπόλοιπα Σμεα και Κεσυ πως θα στελεχωθούν; Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα σημεία. Κατά τα άλλα με μια λιτή ανακοίνωση, θα μπορούσαν απλά να ζητήσουν, να δημιουργηθούν οργανικές θέσεις σε ΤΕ στη δευτεροβάθμια, αφού πρώτα βέβαια έχουν ιδρυθεί αυτά (ή έστω ταυτόχρονα αν γίνεται).

Δείτε το αντίστοιχο ΦΕΚ ίδρυσης στα ΤΕ της Πρωτοβάθμιας

https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2016/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%95%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%99%CE%94%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3.pdf

Συνάδελφε είσαι εκπαιδευτικός της α/θμιας ? της β/θμιας? ή ΕΕΠ-Ε

Αποσυνδεδεμένος kpet

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Μαρτίου 15, 2019, 08:29:22 pm »
Και εγω σου λεω ΦΤΑΝΕΙ στα "ΠΛΑΣΤΙΚΑ" Μεταπτυχιακα ΕΑ...και στην προυπηρεσια που αποκτηθηκε εκτος διαδικασιων ΑΣΕΠ...ε τι λες?

Μπλα μπλα μπλα δικαστηρια...μπλα μπλα μπλα θα καταπεσει....μπλα μπλα μπλα ασεπ.....μπλα μπλα μπλα προυπηρεσια....μπλα μπλα μπλα ισοτητα...μπλα μπλα μπλα.ΦΤΑΝΕΙ

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Μαρτίου 15, 2019, 08:32:28 pm »
ΚΑΛΑ ΝΕΑ για τον αριθμό προσλήψεων στη

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Μαρτίου 15, 2019, 08:35:51 pm »
Αν λάβει υπόψιν προσλήψεις αναπληρωτών σε ΤΕ/ΣΜΕΑΕ/ΚΕΣΥ τότε 1400-1500 θέσεις μπορεί να έχει η

Αποσυνδεδεμένος Δάφνη87

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Μαρτίου 15, 2019, 08:44:45 pm »
Η κασέτα ακόμα παίζει...Το διδακτικό αντικείμενο το κατέχεις απο τη στιγμή που είσαι πτυχιούχος. Η παιδαγωγική και διδακτική ικανότητα αποδεικνύεται μόνο στην πράξη και όχι από μια στείρα αξιολόγηση πολλαπλών επιλογών. Αλήθεια τι θυμάσαι και ακόμα περισσότερο τι εφάρμοσες στη τάξη από αυτά που κάποτε διάβασες για έναν διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ είναι απλά μια ακόμα διαδικασία για να διαλέγεις από τη σωρό των ανέργων τους λίγους τυχερούς που θα δουλέψουν. Τίποτε περισσότερο...Το όποιο σύστημα, κάποιους ευνοεί περισσότερο και κάποιος λιγότερο. Τα υπόλοιπα για πιο άξιους και λιγότερο ικανούς είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος. 10 χρόνια χωρίς διορισμούς και υποβάθμιση της παιδείας. Αυτό είναι το πρόβλημα και για αυτό σκοτωνόμαστε.
Διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών, 2019 σε ευρωπαική χώρα:

Υποψήφιος:
"Εγώ είμαι μαθηματικός, το γνωστικό αντικείμενο το ξέρω όπως βλέπετε γιατί έχω πτυχίο. Η διδακτική και η παιδαγωγική φαίνονται στη πράξη. Σας διαβεβαιώ εγώ, ότι εγώ κάνω καλό μάθημα, έχω ταλέντο στη διδακτική."

Υπουργείο Παιδείας Ευρωπαικής χώρας:
"Σας πιστεύουμε εσάς, φαίνεστε καλή, φαίνεται ότι το έχετε το χάρισμα του δασκάλου. Περάστε από εδώ είναι η τάξη. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε και να μάθαινετε τζάμπα θεωρίες μάθησης, διδακτικής και ένα καρο μπούρδες. Κρίμα είναι."

Να το πούμε στα Χαρβαρντ και στα Πρινστον, να τα πούμε στις κυβερνσεις στη βόρεια Αμερική , δυτική ευρώπη κλπ γιατί αυτοί νομίζουν άλλα.
Ελλάδα, 2019.

Leviathan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #611 στις: Μαρτίου 15, 2019, 08:58:31 pm »
Συνάδελφε είσαι εκπαιδευτικός της α/θμιας ? της β/θμιας? ή ΕΕΠ-Ε
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2019, 09:39:18 pm από Leviathan »

Αποσυνδεδεμένος mts.ag

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Μαρτίου 15, 2019, 09:43:07 pm »
Ανέφερε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι η προκήρυξη για τους 10.500 διορισμούς στη γενική παιδεία να είναι δεσμευτική και η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Καλά, νομίζουν ότι απευθύνονται σε μ@λ@κες; Προφανώς! Διότι διορισμός χωρίς πιστώσεις εγγεγραμένες στον προυπολογισμό δεν γίνεται. Τι είναι αυτή η δεσμευτική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου; Ποιόν ακριβώς δεσμεύει; Την επόμενη κυβέρνηση; Τον επόμενο Υπουργό Οικονομικών; Ποιόν;

Δηλαδή κάπου και η σαχλαμάρα έχει τα όριά της... Το ίδιο και το εμπόριο ελπίδας...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2019, 10:05:16 pm από mtsag »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #613 στις: Μαρτίου 15, 2019, 09:43:43 pm »
Δευτεροβάθμιας χωρίς πρόθεση διορισμού στην ειδική. Όποτε θεώρησε με ουδέτερο. Για το 1 είναι απαραίτητο να έχουν δημιουργηθεί οργανικές σε ΤΕ για να διορίσει; Για το 2 τι λέει η εγκύκλιος; Μην υπολογίσετε κενά για τα ΤΕ και παρακάτω τι λέει;

Για
πληροφορίες σχετικά με τα Τμήματα Ένταξης, παρακαλούμε να απευθύνεστε αρμοδίως στη Διεύθυνση
Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ

Υπάρχει άλλη εγκύκλιος για τα ειδικά σχολεία, ενώ στην Πρωτοβάθμια είναι μόνο μια η εγκύκλιος; Είπα εγώ δεν υπάρχει ΦΕΚ ίδρυσης ΤΕ στην δευτεροβάθμια; Είπα δεν υπάρχουν οργανικές σε αυτά στη δευτεροβάθμια. Μπορεί να ορίσει οργανικές σε ΤΕ χωρίς υπολογισμό ωρών και να τις ορίσει με ΦΕΚ όπως στα ΕΕΕΕΚ παλιοτερα; Είσαι σίγουρος ότι θα γίνει με ώρες; Για το 4 αυτοί μίλησαν για 1500 θέσεις στα ΤΕ εγώ λεω ότι οι 1500 θέσεις μπορούν να δημιουργηθούν και με τα ΤΕ. Αν λοιπόν μιλάνε για 1000 με 1500 θέσεις σε ΤΕ και λένε παρακάτω για ισοκατανομή με πρωτοβάθμια και ΕΕΠ και Ε
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2019, 10:01:56 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος pp1970

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Μαρτίου 15, 2019, 09:47:13 pm »
Διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών, 2019 σε ευρωπαική χώρα:

Υποψήφιος:
"Εγώ είμαι μαθηματικός, το γνωστικό αντικείμενο το ξέρω όπως βλέπετε γιατί έχω πτυχίο. Η διδακτική και η παιδαγωγική φαίνονται στη πράξη. Σας διαβεβαιώ εγώ, ότι εγώ κάνω καλό μάθημα, έχω ταλέντο στη διδακτική."

Υπουργείο Παιδείας Ευρωπαικής χώρας:
"Σας πιστεύουμε εσάς, φαίνεστε καλή, φαίνεται ότι το έχετε το χάρισμα του δασκάλου. Περάστε από εδώ είναι η τάξη. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε και να μάθαινετε τζάμπα θεωρίες μάθησης, διδακτικής και ένα καρο μπούρδες. Κρίμα είναι."

Να το πούμε στα Χαρβαρντ και στα Πρινστον, να τα πούμε στις κυβερνσεις στη βόρεια Αμερική , δυτική ευρώπη κλπ γιατί αυτοί νομίζουν άλλα.
Ελλάδα, 2019.
Μάλλον δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου...φοβερή προσομοίωση. Και σε ανώτερα σου εύχομαι.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #615 στις: Μαρτίου 15, 2019, 09:49:42 pm »
ΚΑΛΑ ΝΕΑ για τον αριθμό προσλήψεων στη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30