0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο πάνω μέρος της σελίδας επιλέγεις forum > τα μηνύματα μου >αποστολή μηνύματος
Συνάδελφοι, προς επέκταση του ερωτήματός μου και για να γίνω πιο σαφής, θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να απευθυνθώ απευθείας στον κ. Χατζηφώτη ή θα πρέπει να μιλήσω με κάποιους από σας που ίσως έχετε ήδη κινηθεί, ώστε να λάβει το ζήτημά μου μια πιο συλλογική διάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσα να επικοινωνήσω με κάποιον/κάποια από σας προσωπικά; Με άλλα λόγια, θα μπορούσε κάποιος/κάποια από σας να μου στείλει το τηλέφωνό του σε προσωπικό μήνυμα;
Γεωργία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα ήθελα, όμως, να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο: Έχεις το κινητό τηλέφωνο του κ. Χατζηφώτη ή να αρκεστώ στα σταθερά τηλέφωνα;
Arieta αυτό το 148 που το έχεις βρει γιατί μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή... Ευχαριστώ!
Φαντάζομαι αφού οι αντισυνταγματικες θέσεις μας από 40%, 24μηνο κτλ είναι 156 σύνολο όπως τα είχα υπολογίσει.. Διορίζονται 8 από εμάς.. Οπότε 148 οι υπόλοιπες αντισυνταγματικες που διεκδικούμε.. Λες να είμαστε παραπάνω Πε06;
επειδη δεν κατάλαβα σε ποιους απευθυνεται το μήνυμα του κ. Χατζηφώτη, μπορείτε να με βοηθήσετε; Εγώ είμαι επιτυχουσα στον ΑΣΕΠ του 2006, όχι του 2008. 'Εχει νοημα να προσφυγω εκ νέου ή η προσφυγη απευθυνεται στους επιτυχόντες του 2008;εγώ προσφέφυγα για το α., την προσβολή του νέου συστήματος και την παράλειψή μαςαπό αυτό. Τώρα τι κάνω;;;
Απευθυνεται ο Χατζηφωτης με το χθεσινο μειλ στους επιτυχοντες του 2008 πηρα τηλ και ρωησα.Ξερουμε τιποτα για την εκδικαση σημερα για παλαιοτερους ασεπ 2004 2006;οποιος ξερει κατι τον ευχαριστω προκαταβολικα7