0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚαλημέραΑντίστοιχη απορία έχω κ εγώ. Ζητάω απόσπαση σε επαρχία (αφού μεταθέσεις στους πληροφορικούς δεν υπάρχουν πλέον) κ δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής. Πως γίνεται να φεύγουν 10 καθηγητές με απόσπαση από το συγκεκριμένο πυσδε κ να μην έρχεται κανένας, όταν πχ το Σεπτέμβρη (που πέρασε) έβγαζε ότι είχε έλλειμμα -70 ώρες; Με βάση αυτό κ τις αλλαγές στη Γ Λυκείου με το νέο σύστημα δε θα έπρεπε να πάρει κάποιον; Σε άλλες ειδικότητες πχ για το ίδιο πυσδε βλέπω με απόσπαση να φεύγουν 3 κ να έρχονται 5. Κάνω κάτι λάθος; πως γίνεται;
Εγώ έχω καταλάβει ότι στο θέμα των τοποθετήσεων κάνει κάθε διδε ό,τι θέλει. Σε άλλες διδε έχουν ζητήσει από χθες κιόλας να δηλώσουν οι αποσπασμένοι σχολεία, ενώ σε άλλες αργούν οι τοποθετήσεις και πάνε τον Σεπτέμβρη. Στη δεύτερη περίπτωση λογικά δηλώνουν μαζί οι αποσπασμένοι όλων των φάσεων.Ένα τηλέφωνο στη διδε που σας ενδιαφέρει θα ήταν το καλύτερο.
Αυτό δεν παίζει. Δεν καλούν τους αποσπασμένους αλλά αυτούς που είναι στη διάθεση. Οι αποσπασμένοι από Σεπτέμβρη.
κάπου κάπου παίζει... http://dide.kyk.sch.gr/ypovoli-aitisis-topothetisis-apo-ekpaideytikoys-poy-apospastikan-stis-kyklades/
!!!!!!!! Πιο παρανομία πεθαίνεις! Χωρίς πράξη ανάληψης ποιος έστειλε τέτοια αίτηση;;;; Εύκολα την προσβάλλεις το Σεπτέμβρη. Τι άλλο να δούμε!!!
Δεν το ήξερα ότι είναι παράνομο. Δηλαδή εννοείς ότι όσοι αποσπάστηκαν πρέπει να πάνε πρώτα στη δευτεροβάθμια για πράξη ανάληψης στις 2 Σεπτέμβρη και μετά να διαλέξουν σχολεία;Σε εμάς είπαν απλά να παρουσιαστούμε στις 2 Σεπτέμβρη και οι τοποθετήσεις μας μάλλον θα πάνε τέλη Σεπτέμβρη.
Σαφώς και είναι παράνομο. Μέχρι Σεπτέμβρη ανήκουμε στην οργανική μας. Και που ξέρουν αν εγώ κάνω ανάκληση απόσπασης ή αν αποσπαστούν και άλλοι αργότερα ωστόσο πριν το Σεπτέμβρη; Χωρίς πράξη ανάληψης δεν νομιμοποιούνται για καμιά ενέργεια.
Και μάλιστα στη συγκεκριμένη διδε κυκλάδων καλουνται οι αποσπασμένοι να κάνουν αίτηση στα τυφλά αφού δεν έχουν βγάλει ακόμα τα λειτουργικά κενά.
http://www.didepellas.gr/Η αιτήσεις ίσως γίνονται στις ίδιες ημερομηνίες (ούτε εγώ ήξερα ότι είναι παράνομο) αλλά δημιουργούνται διαφορετικοί πίνακες για αποσπασμένους και διαθεσίτες.
Ακριβώς. Εγώ στη θέση των αποσπασμένων θα έπαιρνα τηλέφωνο και δε θα έκανα καμία αίτηση. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για λάθος γιατί δε δίνουν καν προθεσμία ( αυθημερόν μέχρι τις 10). Είναι όλο παράλογο.