0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακούστε να γελάσετε: Χωρίς καμιά συνεδρίαση του Πυσδε Λασιθίου από το Ιούνιο: βγάζουν 4 πλεονάσματα φυσικών στην α φάση ,περνούν έναν φυσικό γνωστό του διευθυντή βθμιας ,φεύγουν 8 με απόσπαση. Δίνουν 4 πλεονάσματα στη β που δεν έγινε ποτέ. Δίνουν 0 πλεονάσματα στη πρόσληψη αναπληρωτών Φυσικών στο νομό Λασιθίου.. Πάμε ένα στοιχηματάκι για τα κενά που θα δώσουν στη β φάση αναπληρωτών; Εγώ ο ηλίθιος φταίω που κατεβαίνω στις εκλογές των συμβουλίων για να με εκπροσωπήσουν οι αιρετοί οι οποίοι δε συνεδριάζουν καν. Το ότι δε συνεδρίασε το πυσδε για τα κενά το ξέρω από τον πρώην διευθυντή μου που του το μετέφεραν μέσα από το ΠΥΣΔΕ Λασιθίου, αλλά μου το επιβεβαίωσε και ο γραμματέας του Πυσδε Λασιθίου.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα γίνει β φάση αποσπάσεων. Μάλιστα με μεγάλους τίτλους θα γράψουν . "Το Υπουργείο ανταποκρίθηκε στο αίτημα των εκπαιδευτικών για β φάση αποσπάσεων". Φυσικά μετά την πρόσληψη αναπληρωτών. Αυτά κάνει κάποιος που στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο κρατάει σημειώσεις τι είπε ο αργηγός.
Αν επιτρέπεται, πώς γνωρίζεις ότι έχουν δώσει 0 κενά για την πρωτη φάση; Μήπως τελικά δώσουν; Εγώ έχω την εξής απορία: Σε μια δευτεροβαθμια που γνωριζω, το '18 είχαν παρει 12 ΠΕ02 ως αναπληρωτες. Τώρα που είδα τα κενά επί των οποίων έγιναν οι αποσπάσεις, έλεγε - 1 (δηλ 1 λειτουργικό κενό). Δεν έχει διοριστεί κάνεις εκεί, οπότε τι μπορεί να παίζει;;;
Από τουσ πίνακες που έβγαλε ο Κορδής είδα τα αντίστοιχα κενά. Δε ξέρω τι μπορεί γενικά να παίζει, αν παίζει κάτι ή απλά κάποιοι δε κάνουν καλά τη δουλεία τους.
Στο 3ο έγγραφο σελ. 7-8 γράφει