0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν τροποποιηθεί η απόσπαση κάποιου που έχει ήδη πάρει τότε πρέπει να εξετάσεις και όλους με λιγότερα μόρια. Δηλαδή να ξανατρέξει από την αρχή το σύστημα αλλά με ποια κενά; Γι' αυτό δεν θα εξεταστούν. Επίσης, ένα άλλο επιχείρημα είναι ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα σχολεία και δε γίνεται να μετακινήσεις κάποιον που έχει πάρει ήδη απόσπαση. Στη φάση αυτή νομίζω θα δώσουν μόνο σε σοβαρές και δύσκολες περιπτώσεις ανεξαρτήτως κενών.
Μαζί σου και εγω αλλα χεστηκαν για την ειδικη...αλλωστε θα παρουν αναπληρωτες να μη γκρινιαζουν που δεν θα διοριστουν αμεσα.εγω εστειλα σε αιρετούς τον προβληματισμό μου...
Προσωπικά, ρώτησα αιρετό κι αυτό που μου είπε είναι ότι τόσα χρόνια έτσι γινόταν δηλ. όσοι έχουν πάρει απόσπαση, μπορούν να ζητήσουν τροποποίηση/επανεξέταση, δηλώνοντας άλλες περιοχές, εκτός φυσικά της ΔΔΕ στην οποία βρίσκονται ήδη ως αποσπασμένοι. Επιπλέον, αφού, μου είπε, το σύστημα ανοίγει κανονικά, προχωρούμε και δηλώνουμε. Καλή συνέχεια & καλή επιτυχία σε όλους!
Μα τι λέμε συνάδελφοι::::::!!!!!Είναι δυνατόν να εννοεί η εγκύκλιος ότι δεν θα εξεταστεί αίτήση που θα κάνει κάποιος για το ΠΥΣΔΕ που πήρε απόσπαση;;;; Δηλαδή εγώ πήρα απόσπαση για
Λοιπόν αν είναι έτσι όπως τα λες και πάρω απόσπαση, σου χρωστάω κέρασμα...
Ο Κόρδης είχε πειΣυναδέλφισσες, συνάδελφοι, Ενημερωθήκαμε ότι την ερχόμενη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ με διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και εξέταση αιτήσεων επανεξέτασης και ενστάσεων επί των αποσπάσεων.άρα μιλάμε για επανεξετασεις και ενστάσεις επί των δοθεισών αποσπάσεων;;επίσης στην εγκύκλιο λέει Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να τροποποιήσουν τα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ προτίμησης τους πρέπει ναεπιλέξουν επανεξέταση της αίτησης τους (Επιλογές Αίτησης Επανεξέταση) και στη συνέχεια να προβούνσε αλλαγή των περιοχών προτίμησής τους (Επιλογές Αίτησης Τροποποίηση περιοχών προτίμησης).Άρα η τροποποίηση ισοδυναμεί με επανεξέταση;;