0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ'ευχαριστώ πολύ Lasid. Είναι πολύ ανακουφιστικά όλα τα παραπάνω που ανέφερες. Θα προχωρήσω έτσι με την αίτηση.
Αν θες βοήθεια στον υπολογισμό της προϋπηρεσίας σου, πες πότε προσλήφθηκες φέτος και τι σύμβαση έχεις. Εύκολο είναι.
Καλησπέρα αν στον ΑΣΕΠ βάλουμε την φετινή προϋπηρεσία μέχρι 24/05 που λήγει η προθεσμία -που ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς θα την υπολογίσουμε- δεν θα υπάρχει πρόβλημα με οπυσδ που θα περαστεί όταν λήξει η σύμβαση+ θα υπάρχει διαφορα;Τι μπέρδεμα είναι αυτό, αφού υποτίθεται πρέπει να συμπίπτουν;
Καλημερα + σευχαριστω για την απαντηση. Η προσληψη εγινε 10/12/2018 για ενισχυτικη, μειωμενου ωραριου με 15 ωρες.
Το διάστημα από 10/12/2018 -24/5/2019 είναι 5 μήνες και 15 μέρες, Δηλαδή 5,5 μήνες.Τα 15/23 του 5,5 είναι 3,59 μήνες ή 3 μήνες και 18 μέρες.
Σωστά. Ολόσωστα. Έχετε γίνει όλοι expert στους υπολογισμούς. Θα χάσω τη δουλειά μου!
Σευχαριστω πολύ +πάλι. Επειδή φέτος με κάλεσαν 1η φορά + μειωμένου κιόλας, δεν ήμουν σίγουρη για το πώς τα υπολογίζουν... Νασαι καλά😃😃😃Μια ερώτηση ακομα αν έχω καταλάβει καλσ:στον ΑΣΕΠ βάζουμε μήνες χωρίς καμμία στρογγυλοποίηση έτσι δεν είναι; Δηλαδή παλαβω για 3 μήνες προϋπηρεσία 😏😏....
Χαχα να σαι καλά!Προσωπικά τις τελευταίες μέρες νιώθω λίγο δυσάρεστα που μπαίνω στη διαδικασία να υπολογίζω μόρια, μέρες, μήνες, χρόνια, υποδιαστολες...Δυσκολεύομαι να συγκεντρωθω κ στη δουλειά!Μακάρι όλοι μας μια μερα να έχουμε σταθερή δουλειά κ να αντλούμε ικανοποίηση κ χαρά!