0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι ελάχιστοι -νομίζω- οι διορισμοί με πλαστά πιστοποιητικά και όπως είδες ο ΑΣΕΠ τα βρήκε στην περίπτωση αυτή. Τα σεμινάρια νομίζω πάλι έχουν ελάχιστο χρόνο παρακολούθησης.
Είσαι ο μόνος που απάντησε. Ελάχιστοι δεν είναι, θα μου επιτρέψεις να σου πω. . Ο ΑΣΕΠ το βρήκε κατόπιν καρφωτής. Τα σεμινάρια τα έδιναν με το κιλό με ένα 800-900σρη μέσα σε έναν μήνα κάτι αντίστοιχα κεκ. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο εσυ απάντησες. Αν γίνει έλεγχος σοβαρός θα δεις πόσα θα βγουν. Αλλά όπως πολλά, θα θαφτεί και αυτό.
Έχεις σκεφτεί γιατί τα ονόματα μας και τα προσόντα μας γράφονται σε πινακες που μπορεί να τους δει ο καθένας; Ακριβώς για τις καρφωτές, επειδή έλεγχος γνησιότητας δικαιολογητικών για αναπληρωτές δεν γίνεται.
Νομίζω ότι οι νέοι πίνακες δεν θα έχουν ονόματα κλπ όπως παλιά. Στα ΣΔΕ εδώ και 2 χρόνια δεν εμφανίζουν πλέον ονόματα αλλά αρ.πρωτοκόλλου.Ρωτάω ειλικρινά: Πιστεύετε ότι τα πλαστά πτυχία, πιστοποιητικά είναι τόσα πολλά;
Αν είναι πολλά;;;; Τώρα ρωτάς ειλικρινά..; Δε το λέω ειρωνικά. Από το Δεκέμβριο που βγήκε η προκήρυξη έχει γίνει ο κακός χαμός. Σεμιναριο στα 800-900
Καλημέρα σας,περιμένουμε σήμερα κάτι για προσωρινούς πίνακες από ΑΣΕΠ;
Ποτε πιστευετε οτι θα βγουν;