0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ έκανες τριτανακοπή στους νηπιαγωγούς ως φιλόλογος?
Aν δεν ευοδωθεί η τριτανακοπή, δε θα υπάρχει καμία βλάβη ούτε και αποζημίωση προφανώς. Δυσκολεύομαι να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Σόρυ,τι δουλεία έχουν οι νηπιαγωγοί; Τριτανακοπή έκανα την περασμένη Δευτέρα ως φιλόλογος. Το δικαστήριο την δέχτηκε, κάπως έτσι. θα τα πουν λέει, κάτι σαν δίκη, την Μ. Τετάρτη. Οι νηπιαγωγοί τραβάνε ζόρι; Για πες.
Τι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις; Η πρόσκληση των νηπιαγωγών καθυστερεί και οι άνθρωποι χάνουν χρόνο από τον διορισμό τους και μισθούς εξαιτίας της τριτανακοπής που έκαναν συγκεκριμένα υποκείμενα και όχι κάποια αφηρημένη οντότητα. Μόλις λοιπόν απορριφθεί λόγω έλλειψης εννόμου συμφέροντος τα συγκεκριμένα υποκείμενα θα είναι υπόλογα για ηθική, επαγγελματική και οικονομική βλάβη το λιγότερο που επέφεραν σε τουλάχιστον 40 δικαιωθέντες, των οποίων την πρόσκληση διορισμού με δόλο προσπάθησαν να ματαιώσουν. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Φίλος μου ήταν μόνο το δίκαιο....σε παρακαλώ να σταματήσεις τις συκοφαντίες!Έλεος!και σου εύχομαι αφού έχεις το δίκιο με το μέρος σου να βρεθείς και εσύ στα σχολεία σύντομα
Συνάδελφοι, καλώς σας βρήκα. Δεν σας ήξερα, αλλά σήμερα στο πλοίο μου μίλησε ένας φίλος που είμαστε μαζί αναπληρωτές για εσάς. Λοιπόν, απο τους πρώτους που έκαναν αυτήν την ιστορία με την τριτανακοπή, ήμουν εγώ. Είμαι αναπληρωτής φιλόλογος και το 2012 είχα προσφύγει μαζί με άλλους 21 συναδέλφους με τον Η.Θ γιατί δεν μας διορισαν με 75αρι στον ασεπ. Την δίκη την κερδίσαμε, όπως εσείς. Στην εφαρμογή όμως μας έσκισαν! Απο τους 21 διόρισαν τους 12 γιατί λέει δεν έβγαιναν τα νούμερα. Μην με ρωτήσετε παραπάνω, δεν ξέρω. Εσάς ρε Καρντάσια, με τα 65αρια, γιατί σας διόρισαν; Είναι αλήθεια πως κάθε μέρα ήσασταν στο υπουργείο και παρακαλούσατε; θέλω μια εξήγηση!Το θέμα απο ότι είπε ο δικηγόρος είναι η εφαρμογή και όχι η απόφαση. Υπάρχει τρελό θέμα ισονομίας. Συγνώμη, αλλά αν δεν διοριστώ με το 75 εγώ και διοριστείτε εσείς με τα 65αρια, θα πέσουν μηνύσεις!!!Δεν το κατάλαβα αυτό γιατί έγινε. Αντι να πείτε τι παίχτηκε στο υπουργείο με την πάρτη σας συνάδελφοι, ζητάτε και τα ρέστα; Ποιά ονόματα μαζεύετε; Ο δικηγόρος λέει πως όποιος βγάλει το όνομα μου στην δημοσιότητα απο δικόγραφο εναντίον του Υπουργείου, είναι ποινικό αδίκημα. Μην με ρωτήσετε ποιό! Αλήθεια εγώ στρέφομαι νόμιμα εναντίον του Υπουργείου. Εσείς ρε παλικάρια, το όνομα μου απο που θα το μάθετε; Τόσο κολλητοί είσαστε με το Υπουργείο; Και στο κάτω-κάτω, ακόμα κι αν σας το πουν, παράνομο είναι. Πως θα το χρησιμοποιήσετε νόμιμα; πολύ θα ήθελα να το δω αυτό το σκηνικό. Λοιπόν, πατριώτες εκεί στας Αθήνας, ηρεμήστε. Ο καθένας θα κάνει ό,τι προβλέπει ο νόμος και οι Δικαστές θα αποφασίσουν. Όλοι το συμφέρον μας κοιτάμε. Γιατί σας κακοφαίνετε πως και οι άλλοι κοιτάμε το δικό μας; Εδώ εσείς παρακαλέσατε θεούς και δαίμονες για να διοριστείτε. Τα μαθήματα ηθικής αλλού! Προσωπικά, θέλω να διοριστώ, όπως κι εσείς. Αφού έχετε τις γνωριμίες κάντε τα κονέ να διοριστούμε όλοι!!!Καλό Πάσχα.
Όποιος προσφεύγει στην δικαιοσυνη...είναι υποκείμενο και έχει δόλο; Με το συμπάθειο δηλαδή...εσείς όταν προσφύγατε στην δικαιοσυνη είχατε δόλο;ΥΓ Δεν εχω καμία σχέση με την μια ή την άλλη ομάδα..απλά παρατηρώ τον κατήφορο ορισμένων....που υπάρχει κίνδυνος να συμπαρασύρει και πολλούς άλλους
Αμφιβάλλω ότι υπάρχει δικηγόρος που ανέλαβε να κάνει τριτανακοπή εκ μέρους ατόμων που δεν έχουν έννομο συμφέρον.