0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτά που λες τα σκέφτηκες πολύ, πραγματικά αναρωτιέμαι. .Ούτε διπλό εγγεγραμμένο μέλος είμαι, ούτε καίγομαι να αποκτήσουν πελατεία οι δικηγόροι. .αν δε γνωρίζεις μην παραπληροφορεί..εκπαιδευτικός είμαι που ανοίγω τα μάτια μου κ τα αυτιά μου για να μη με παραμυθιαζουν κάποιοι σαν κι εσένα.
Φαντάζομαι λες τον ίδιο δικηγόρο που έκανε τριτανακοπες και πήρε τα λεφτά των πελατών του χωρίς αποτέλεσμα . Όσο για τους λίγους ευνοημένους να σου θυμίσω ότι κινηθήκαμε το 2015 και διοριζόμαστε το 2019 ! Καλά μιλάμε τέτοια εύνοια δεν λέγεται ! Τόση κακιά την αντέχετε ! Αντιμετωπιστε την πραγματικότητα και πάρτε το απόφαση
Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα. Οι διορισμοί τους είναι δικαστικά αμετάκλητες αποφάσεις, το εύλογο έχει παρέλθει. Η ουσία είναι να το γνωρίζαμε και να κάναμε τότε.
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Οι διορισμοί των 460 έγιναν ξεκάθαρα με πολιτική βούληση κ όχι με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, όπως φωνάζετε κάποιοι για να ρίξετε στάχτη στα μάτια.
α και να προσθέσω και κάτι ακόμα. Μήνυση πρέπει να σου κάνουν όχι μόνο οι δικαιωθέντες αλλά κι όσοι τυχόν σε πίστεψαν και πήγαν με το δικηγόρο που διαφημίζεις.
Θυμίζω,το θέμα μας έχει σχέση με τριτανακοπές ή/και ασφαλιστικά μέτρα ή άλλες νομικές ενέργειες.Δεν έχει να κάνει με απειλές από καμία πλευρά δεν έχει να κάνει με κομματικά ούτε με πολιτική ούτε με τίποτε άλλο ούτε φυσικά για την νομιμότητα των διορισμών.Όποιοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να ανταλλάσσουν στοιχεία δικηγόρων, τηλέφωνα και ό,τι άλλο χρειάζεται με προσωπικά μηνύματα και όχι δημοσίως.Όποιοι εν πάση περιπτώσει θέλουν να κάνουν κάτι ας απευθυνθούν σε δικηγόρους ή νομικούς συμβούλους. Δεν θα σας πει κανένα μέλους φόρουμ τι θα κάνετε και δεν θα απορρίψει τίποτε κανένα μέλος. Μόνο η δικαιοσύνη θα σας πει αν μπορείτε να κάνετε τίποτε.Και παρακαλώ αν θέλετε να ενημερώνεστε καταλλήλως.Να θυμίσω ότι υπάρχουν δεκάδες υπό έκδοση δικαστικές αποφάσεις, να μην πω για δικαστήρια που δεν έχουν γίνει ακόμα.Καλό σας μεσημέρι.
Θυμίζω,το θέμα μας έχει σχέση με τριτανακοπές ή/και ασφαλιστικά μέτρα ή άλλες νομικές ενέργειες.Δεν έχει να κάνει με απειλές από καμία πλευρά δεν έχει να κάνει με κομματικά ούτε με πολιτική ούτε με τίποτε άλλο ούτε φυσικά για την νομιμότητα των διορισμών.Όποιοι ενδιαφέρονται παρακαλώ να ανταλλάσσουν στοιχεία δικηγόρων, τηλέφωνα και ό,τι άλλο χρειάζεται με προσωπικά μηνύματα και όχι δημοσίως.Όποιοι εν πάση περιπτώσει θέλουν να κάνουν κάτι ας απευθυνθούν σε δικηγόρους ή νομικούς συμβούλους. Δεν θα σας πει κανένα μέλους φόρουμ τι θα κάνετε και δεν θα απορρίψει τίποτε κανένα μέλος. Μόνο η δικαιοσύνη θα σας πει αν μπορείτε να κάνετε τίποτε.Και παρακαλώ αν θέλετε, ας ενημερώνεστε καταλλήλως.Να θυμίσω ότι υπάρχουν δεκάδες υπό έκδοση δικαστικές αποφάσεις, να μην πω για δικαστήρια που δεν έχουν γίνει ακόμα.Καλό σας μεσημέρι.