Σύνολο ψηφοφόρων: 83
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προηγούμενοι πινακες εχουν κριθει αντισυνταγματικοι απο το Στε. Μαλιστα η αποφαση του δικαστηρίου έγραψε πως η φετινή χρονιά ηταν ως η τελευταία συνταγματικα ανεκτή! Αυτος που εγραψε το 15/7 πιθανον να μην ήξερε τι του γινόταν! Εαν γινει η παραμικρή προσφυγή για τους πινακες το σύστημα θα καταρρεύσει! Εγω παντως σε τέτοιο ενδεχόμενο ειμαι μεσα!
εσύ επέμενες ότι θα προλάβουν, ενώ εγώ και πολλοί άλλοι σου λέγαμε το αντίθετο γιατι ξέραμε τι σημαίνει διαδικασίες ασεπ
Αν παμε με τους περσινους πινακες (που θα παμε ) σημαινει δεπαινοβγαινει κανεις ,ουτε τριτεκνοι νεοι κτλ
καλα εαν δεν γινόταν εκλογές θα το προλάβαιναν. Δεν παιζει να μπει τίποτε στους περσινους πινακες. Διαβάστε το νόμο
Μπορεις να τον διαβασεις απλα ελληνικά ειναι
Φυσικά και οι αναπληρωτές θα προσληφθούν από τους ισχύοντες πίνακες. Όσοι παρακολούθησαν την προχειρότητα στις διαδικασίες δεν είχαν καμία αμφιβολία. Ήταν άλλη μια προεκλογική τακτική. Προς, αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων δεν ανήκω στους συναδέλφους που στήριξαν το νέο σύστημα διορισμού για να...εκπλαγω ή να απογοητευτω.
Θα ήθελα να "καθησυχάσω" την ΠΕΑΔ ,η οποία εκφράζει σε όλα τα εκπαιδευτικά site την ... ανησυχία της , μήπως οι μαθητές βρεθούν χωρίς καθηγητές το Σεπτέμβριο. Για να μη γίνει αυτό καλεί όλα τα κόμματα να στηρίξουν το νόμο/ έκτρωμα Γαβρογλου. Συνάδελφοι,αλήθεια φοβάστε μήπως ... καταρρεύσει το εκπαιδευτικό σύστημα; Μήπως το νέο σύστημα διορισμού απλώς σας βολεύει; Ακόμα και ο ανεκδιηγητος Γαβρογλου και άλλοι συνεργάτες του έχουν επανειλημμένως δηλώσει ότι αν δεν είναι έτοιμοι οι πίνακες κατάταξης μέχρι 15 Ιουλίου,θα ισχύσουν οι υπάρχοντες της ειδικής. Όσο για τη γενική αγωγή το ΑΣΕΠ στη συνάντηση που είχε με το συντονιστικό των αναπληρωτών το Μάρτιο,οι υπεύθυνοι τους ενημέρωσαν ότι θα προσπαθήσουν να ετοιμαστούν οι πίνακες για την ειδική. Για τη γενική το υπουργείο παιδείας δεν είχε στείλει αίτημα ακόμη για έκδοση προκήρυξης!!!! Και δεν ήταν δυνατόν να "τρέξει" ακόμα και αν ήθελε το υπουργείο, γιατί απλώς δεν ήταν εφικτό!!! Τελειώνοντας, να ενημερώσω την ΠΕΑΔ, ότι θα βρεθεί λύση είτε μέσω υπουργικής απόφασης, είτε μέσω κάποιας τροπολογίας ή οτιδήποτε άλλο.Εδώ έχει γίνει " κουρέλι" η απόφαση του ΣτΕ του 2015 και άλλοι πολλοί νόμοι μετά το 2002...Μην ανησυχείτε τόσο πολύ για το εκπαιδευτικό σύστημα...