0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι 423 διορίστηκαν με ειδική τροπολογία. Άρα δεν υπάρχει δεδικασμένο. Επομένως πως μπορεί το ΣτΕ να αποφασίσει επέκταση αυτής της νομοθετικής ρύθμισης στους υπόλοιπους υψηλόβαθμους επιτυχόντες ; Μόνο με πολιτική βούληση αποκαθίσταται η αδικία. Όσο για το εύλογο, δεν το γνωρίζω, κατά πως λέγεται από Φ.Χ. Μακάρι να διευρυνθεί.
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η απόφαση θα είναι θετική για το εύλογο για να το δει και η ΝΔ καλύτερα αργότερα ,γιατί σε μια αρνητική απόφαση του ΣτΕ δεν νομίζω μετά να μπορεί να διαπραγματευτεί ο δικηγόρος σας με την Νδ.
Πραγματικά δεν γνωρίζω αν ξέρουν ήδη την απόφαση κάποιοι και απλά ξεκινούν τις συζητήσεις αυτές με την αξιωμ. αντιπολίτευση για να προχωρήσει πιο γρήγορα το θέμα μας μετά τις εκλογές.. Το σίγουρο είναι ότι η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και οποίο και αν ειναι το αποτέλεσμα θα πρέπει να εφαρμοστεί.. Απλά όλοι γνωρίζουμε ότι τα θέματα δικαιοσύνης είναι χρονοβόρα.. Οπότε υπομονή ως τότε..
μα αν ειναι θετικη η αποφαση για το ευλογο γιατι χρειαζεται πολιτικη εξτρα βουληση για το διορισμο μας;
παραπλανητικές...χμ ενδιαφέρον...του δικηγόρου μου....χμ δημοσιευμένες γνώμες είναι..αλλά αυτό μάλλον σου διαφέυγει...να μειώσω την θετική έκβαση; λύπαμαι αλλά δεν τις έβγαλα εγώ τις απορριπτικές αποφάσεις των εφετειών για ασεπ 06 και 08 ως εκπρόθεσμες...τις οποίες εδώ φώναζαν κάποιοι, παραπλανητικώς ως παπαγαλάκια και μαριονέτες δικηγορικών γραφείων προς άγραν πελατών ότι θα κέρδιζαν... φωνάζανε εδω μέσα πως τα εφετεία θα κερδίζονταν,ναι ή όχι; 8)το έχουν πει και οι δικηγόροι,άμα κερδίσουν τα ΣτΕ για το έυλογο τότε θα γινουν οι προσφυγές για την συμπερίληψη
δεν μας νοιάζει τι εύχεσαι και τι ελπίζεις...(παρεμπιπτόντως σε ευχαριστω που εύχεσαι τη δικαίωσή μου... )νομικά αν στέκει να μας πεις...και ο Τζαμτζής εκτιμά πως όχι,επειδή οι πίνακες δεν είναι σε ισχύ....
Μέχρι και το '14 διόριζαν 24μηνα από ΑΣΕΠ '04 και '06. Οι πίνακες παρέμεναν ανοικτοί τότε (παρόλο που 'χε προηγηθεί ο '08) κανονικότατα. Επί πλέον οι αντισυνταγματικοί διορισμοί πλήττουν και τους ασεπίτες '04 '06 όπου έχασαν το διορισμό εξ αιτίας ακριβώς αυτών. Άρα το θέμα κλειστοί πίνακες είναι συν τοις άλλοις κι άσχετο με την υπόθεση των αδικιών. Το ΔΕΑ απεκατέστησε ΕΝ ΜΕΡΕΙ την αδικία. Για τούτο και το ΣΤΕ καλείται να δικαιώσει τόσο του '04 '06 όσο και του ευλόγου.
Να ρωτήσω γιατί καθυστερεί να βγεί η απόφαση για το εύλογο? Και θα καθυστερήσει μάλλον κι άλλο, όπως λένε. Υπάρχει περίπτωση ΤΩΡΑ να επηρεαστεί η απόφαση? Ό,τι ήταν να γίνει, δεν έγινε τη μέρα της δίκης? Εκ των υστέρων υπάρχει περίπτωση επηρεασμού?
Το θεμα ειναι οτι οι αδικίες έχουν τελεστεί και δεν τις αναιρεί ο ενδιάμεσος χρόνος ούτε ο επόμενος ΑΣΕΠ...Δηλαδή εγω εαν τελέσω ενα αδίκημα θα παραγραφεί επειδή πέρασε χρόνος η επειδή έκανα ενα μεταγενέστερο αδίκημα...?Ειμαστε αδικημενοι και επιπλεον ταλαιπωρημενοι απο την μακροχρόνια δικαστικη μαχη...ελπιζω το ΣτΕ να δικαιωσει ολους οσους εχουν προσφυγει...