0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα εγινε δικη κανονικα και βγηκε ΦΕΚ διορισμων...τι μυστικα ρε παιδια?
Αυτό που είπα είναι ότι δεν φανερωναν δημόσια τις κινήσεις τους και τις κινήσεις των δικηγόρων τους γιατί έτσι πρέπει να γίνεται όταν είσαι διαδικος.
...με την 527 το κράτος καταδικάστηκε στο ότι δεν τήρησε το νόμο ,γιατί λοιπόν αφού το κράτος καταδικάστηκε δεν εξέδωσε πρόσκληση διορισμού με σειρά κατάταξης για όσες θέσεις στέρησε από τούς νόμιμους κατόχους του διορισμού?όλα τα άλλα ...
Αυτό το "γιατί έτσι πρέπει να γίνεται" δεν με ικανοποιεί ως απάντηση. Αλλά ακόμα και αν "έτσι πρέπει να γίνεται", πάμε να το εξετάσουμε λοιπόν, τώρα που όλα έχουν τελειώσει.Γιατί έτσι έπρεπε να γίνει, στην περίπτωση αυτών που διορίστηκαν; Ποιά ήταν η υποκείμενη αιτία για την οποία αυτοί παρέμειναν σιωπηλοί και μυστικοπαθείς πριν τελεσιδικήσει και πριν βγει το ΦΕΚ, και πως αυτό τους βοήθησε τελικά;
δε σε ικανοποιεί γιατι δεν εισαι διάδικος, και προσπαθείς να βγάλεις καμιά πληροφορία ή το πόνο σου
Που μπορούμε να βρούμε την 527 να την διαβάσουμε; Διατάζει το δικαστήριο διορισμό των συγκεκριμένων που προσέφυγαν και εις βάρος της σειράς κατάταξης, ή απλά καταδικάζει το κράτος ότι δεν τήρησε τον νόμο;
Άσε με εμένα.Θεωρείς ότι η απάντηση "γιατί έτσι πρέπει να γίνεται" ικανοποιεί τους υπόλοιπους;
και εγω ειμαι διαδικος σε άλλη δίκη , όχι με τη 527θα σου δώσω αναφορά πως και τι κάνω?είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου? υ.γ. ερώτηση έχεις ανοίξει 2 υπολογιστές κάνοντας τον αβανταδόρο με τον δεύτερο υπολογιστή ...? θα ανοίξεις κουβέντα ''μόνος σου''για να τσιμπήσεις τπτ ? ?
εμένα ναι γιατι ειμαι διαδικοςΟΛΟΙ οι άλλοι δεν έχουν λόγο να ασχολούνται γτ δεν ειναι διαδικοι, δεν ειναι πουθενά το όνομά τους σε δικόγραφο οπότε δεν εχουν και καμία δουλειά να μάθουν για αυτά, δε τους αφορά δε ΣΕ αφορά άρα.... σε παραπέμπω ξανά στο προηγούμενο μνμ μου