0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορειτε να ψαξετε στο google στε 527/2015 αποφαση. Θα σας την βγαλει.
Ευχαριστώhttps://www.esos.gr/arthra/37061/i-apofasi-toy-ste-5272015-gia-tin-antisyntagmatikotita-ton-rythmiseon-toy-n-38482010Δεν είδα πουθενά στην παραπάνω απόφαση, να λέει ότι διορίζονται μόνο όσοι προσέφυγαν. Κάνω λάθος;
Άκουσε να δεις πασάκο μου...Δεν είμαι διάδικος, αλλά είμαι ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ και ΠΟΛΙΤΗΣ.Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό....
ε τότε έχεις πολύ δουλειά, γτ στο δεα και στο στε και σε όλα τα δικαστήρια ίσως να υπάρχουν χιλιάδες υποθέσεις που δε σε αφορούνπρέπει να τις κοιτάξεις όλες σα φορολογούμενος πολίτης. Καλό κουράγιο
Μακάρι να μπορούσα να τις δω όλες. Αλλά ως εκπαιδευτικός, μπορώ να καταλάβω και να κρίνω ευκολότερα τις εκπαιδευτικές υποθέσεις, γιαυτό και ασχολούμαι κυρίως με αυτές.
Δεν σου απαντά κάνεις γιατί έχεις θέματα που δε λύνονται σε ένα forum!
Το ΣΤΕ "επιλύει, κατά το σκεπτικό, το τεθέν με το τρίτο προδικαστικό ερώτημα ζήτημα." (που υποβλήθηκε με την 2223/2012 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών)Ποιο είναι το τρίτο προδικαστικό ερώτημα;
δηλαδή αυτή η ερώτηση:...δεν μπορεί να απαντηθεί σε φόρουμ;
γ) αν έχουν ή όχι παραβιαστεί τα άρθρα 4 παρ. 1, 103 παρ. 7 και 118 παρ. 6 του Συντάγματος με τη διάταξη του άρθρου 9 παρ. 1 του ν. 3848/2010, κατά το μέρος που αυτή προβλέπει αναλογία 60% - 40% για τους διορισμούς από το σχολικό έτος 2010-2011, αντιστοίχως των εκπαιδευτικών του πίνακα διοριστέων του Α.Σ.Ε.Π. και των εκπαιδευτικών του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών
"Απέχει της απαντήσεως στα λοιπά ερωτήματα.Παραπέμπει την υπόθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.¨"
Σύμφωνα με το άρθρο 13 της ΥΑ 7336/2005 - ΦΕΚ 290/
Δεν είμαι διάδικος, αλλά είμαι ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ και ΠΟΛΙΤΗΣ.Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό....
Συμφωνούμε όλοι λοιπόν, ότι το διοικητικό τμήμα του εφετείου αποτελείται από διορισμένους εφέτες και όχι από κληρωτούς;Αν ισχύει αυτό, τότε ποια είναι τα ονόματα αυτών των μόνιμα διορισμένων εφετών που ασχολούνται με τα διοικητικά;Τα γνωρίζουμε τα ονόματά τους;Μπορεί να απαντηθεί αυτή η ερώτηση σε φόρουμ, ή όχι;
Το βρήκες στην απόφαση ή θέλεις να στο υποδείξω;
κατέληξε κάπου σε παρακαλώ