0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχω ΚΑΜΙΑ εμπλοκή με την υπόθεση. Είμαι ο απλός λαός.Σας ενδιαφέρει η γνώμη του απλού λαού, ή όχι;
Ο λαός που δεν εμπλέκεται στην υπόθεση των επιτυχόντων , όποια γνώμη και αν σχηματίσει δε θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της δικαιοσύνης για τους επιτυχόντες. Ελπίζω ότι το κατανοείς.
Οι βουλευτές προσέφυγαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο που τους δικαίωσε με την εφετειακή απόφαση 2643/2016, η οποία είναι άμεση εκτελεστή από το Ελληνικό Δημόσιο, εν προκειμένω από το υπουργείο Οικονομικών. Η δικαστική απόφαση δεν εφαρμόστηκε και οι συνταξιούχοι βουλευτές προχώρησαν σε αγωγές κατά των υπαλλήλων.
Δεν είναι τόσο απλά όσο τα βλέπεις, τα πράγματα. Η δική μου προσωπική γνώμη σίγουρα δεν έχει καμία αξία από μόνη της. Αλλά αν μια γνώμη σαν την δικιά μου την έχουν πολλοί (ή αν την διαμορφώσουν πολλοί, μετά από συζήτηση/ενημέρωση) αυτό σίγουρα ενδιαφέρει τους πολιτικούς (και ίσως και όσους δικαστές είναι επιρρεπείς σε πολιτικές πιέσεις, αν υπάρχουν τέτοιοι βέβαια).Μην ξεχνάς ότι δύο στάδια χρειάζονται για να διοριστείς. Και το ΣΤΕ να συμφωνήσει, και η κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του ΣΤΕ (κάτι που δεν κάνουν πάντα οι κυβερνήσεις).
Δεν είναι δυνατόν να σε ενδιαφέρει μόνο για τους λόγους που επικαλεισαι. Υπάρχει κάτι περισσότερο που σε συνδέει με αυτή την υπόθεση και δε θέλεις να το αποκαλύψεις. Αυτό θα ήθελα να το μάθω.
οι αγωγές των
Δεν έχω ΚΑΜΙΑ εμπλοκή με την υπόθεση. Είμαι ο απλός λαός.Σας ενδιαφέρει η γνώμη του απλού λαού, ή όχι;Σαν ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου ο οποίος είναι ουδέτερος/μη εμπλεκόμενος;
Σοβαρά? Δε σας νοιάζει αν η δικαιοσύνη της οποίας τις αποφάσεις περιμένουμε είναι έρμαιο πολιτικών πιέσεων και αν χρησιμοποιείται για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες ατόμων?Εμένα με ενδιαφέρει και η γνώμη του kr και του καθένα βασικά. Όλες οι απόψεις με ενδιαφέρουν για το θέμα. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 4 διαφορετικούς δικηγόρους για 4 διαφορετικά εκπαιδευτικά θέματα. Φυσικά και με ενδιαφέρει το πόσο ανεξάρτητη είναι η δικαιοσύνη. Όποιος δεν ενδιαφέρεται να μη διαβάζει αν κουράστηκε. Καλημέρα.
Ποια ομάδα χειραγωγεί την δικαιοσύνη ? Μάλιστα αφήνεις υπόνοιες για την δικαιοσύνη την στιγμή που είσαι σε 4 δικαστήρια...
Αν μπορούσαμε να διαβάσουμε την απόφαση του ΔΕΑ που δικαίωσε τους '08 και απέρριψε τους '04 και '06, θα μπορούσαμε ευκολότερα να κρίνουμε αν η απόφαση αυτή ήταν προϊόν πολιτικής πίεσης, ή αν ήταν μια απόφαση σύμφωνη με τον νόμο ή/και την νομολογία. Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποια πράγματα βρίσκονται στο σκοτάδι "γιατί έτσι πρέπει να γίνεται".