0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προϋπηρεσία εκτός ΑΣΕΠ που αναφέρεις τι ειναι? Δεν διορίζομαι μόνο εγώ αλλά και άλλοι 5249...
Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τις λοιπές παρουσίες που κόβονται για τον ΑΣΕΠ του 2008 . Ποια είναι η σύννομη προϋπηρεσία; Όλες αυτές οι προυπηρεσιες δεν είχαν την σφραγίδα του υπουργείου; Αρκετά με το μένος και την χολή που βγαίνει από όσους θεωρούνται αδικημένοι πια .... Και κάτι τελευταίο . Και εγώ χτυπάω το κεφάλι μου που είδα κάποιες χαμηλοβαθμες του ΑΣΕΠ να διορίζονται με βυσμα της προηγούμενης κυβέρνησης !!! Και δεν πήγα και εγώ , ούσα επιτυχουσα του ΑΣΕΠ να πιέσω την συγκεκριμένη πολιτική ηγεσία του υπουργείου να με διορίσει . Γιατί έτσι έγινε όσο και αν δεν το παραδέχεστε ... και μαζί με τον βασιλικό ποτίστηκε και η γλάστρα .Αυτά και Χρόνια πολλά με διορισμούς μέσω του νόμου Γαβρογλου .
Συγγνώμη για το μπερδεμένο συντακτικό αλλά να σου κλέβουν και το βόδι ενώ σου χρωστάνε πάει πολύ!Το κράτος μας έκλεψε αναφανδόν και αντί να μας το πιστώνουν οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί μας κράζουν κιόλας προφανώς επειδή τους χαλάσαμε την συνταγή διορισμών με αντισυνταγματικό τρόπο.
Και το ΣτΕ ήταν "ανύπαρκτο" δεκαπέντε χρόνια και το ΑΣΕΠ δεν έλεγξε "πόθεν έσχες" η προϋπηρεσία. Κάτι "ψελισσε" στην ετήσια έκθεση του το 2017.Το ΣτΕ εξακολουθεί να κωφευει σχετικά με την προϋπηρεσία στους πίνακες αναπληρωτών.
Προδήλως δεν γνωριζεις ή παραβλέπεις πως για οποιαδήποτε δικαστική απόφαση πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη προσφυγή οπό όποιον θεωρεί ότι αδικείται.. Μην γράφεις ο,τι θέλεις μόνο και μόνο για να γραψεις.