0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα δικαιωτικές προ του νέου νόμου έχουν ΜΟΝΟ αυτοι που διορίστηκαν.
Συμφωνώ απόλυτα! Υπάρχει νόμος του '68, σύμφωνα με τον οποίο ο ευλογος χρόνος διεκδίκησης μιας θέσης από τη διοίκηση είναι τα 5 χρόνια. https://analuseto.gr/anaklisi-paranomon-diikitikon-praxeon/. Επίσης ο νέος νόμος δεν λέει πουθενά ότι αν προκύψουν στο μέλλον δικαιωθέντες δεν πρόκειται να διοριστούν. Αν το έλεγε θα ήταν αντισυνταγματικός! Το Στε θα μας δικαιώσει!
Ακριβώς δεν είναι έτσι τά πράγματα , λίγοι ακόμα καί μετά γειά σάς, η μεγάλη μερίδα πού είδε νά διορίζεται το νούμερο ,3000 έχοντας θέση 450θα παραμείνει με τη γλύκα του σόκ, καί όλο αυτό επειδή το υπουργείο πού είναι υπεύθυνο για τήν δημιουργία κοινωνίας Με αξιοκρατία δικαιοσύνη ισοτιμια για νά γλυτώσει χρήμα και ψηφοφόρουςανρι να καλέσει Με φθίνουσα σειρά ως όφειλε αφού καταπάτησε τό νόμο επί χρόνια , ψήφισε νέο νόμο κατήργησε τό παλιό και δικαίωσε κάποιους λίγους ήρωες, Ελλάς τό μεγαλείο Σου 2020.
Εσύ δηλ. συνάδελφε, περίμενες το Υπουργείο και η επίσημη Πολιτεία να σκεφτεί και να λειτουργήσει με αξιοκρατία, δικαιοσύνη και ισοτιμία, ακόμη και το 2019 ή το 2020 και να είχε καλέσει όλους τους επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ του 2008-09, ώστε να καλυφθούν όλες οι θέσεις με "σύννομους" πλέον διορισμούς; Δεν ήσουν υποψιασμένος πως κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε ποτέ;Σε καμία περίπτωση δεν είναι ήρωες όσοι δικαιώθηκαν από τα δικαστήρια, απλά είναι αγωνιστές.
Τα έχετε χάσει λίγο Χριστουγεννιάτικα. Ποιοί ήρωες και αγωνιστές? Ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Λίγο τυχεροι, λίγο διορατικοί...μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα ήταν 300-500
Ξεχνάτε βέβαια την επιτυχία σε έναν (δυό και τρεις...) γραπτό διαγωνισμό ασεπ, τον οποίο κάποιοι έτρεμαν κι απέφευγαν σαν τον διάολο. Η δικαιωτική απόφαση δεν ήταν απόρροια της Τύχης. Και ελπίζουμε ακόμη... Δεν θεραπεύεται το κακό. Είναι ασύμμετρη η αδικία που έχουμε υποστεί όσοι πετύχαμε στους διαγωνισμούς. Σε ειδικότητες μάλιστα με τόσο δύσκολα θέματα και τόσο περιορισμένα νούμερα διοριστέων. Οι νεότεροι καλό είναι να μαθαίνουν από την ιστορία μας. Αλλά ζουν στη φούσκα τους ακόμη. Όταν σπάσει -όπως πάνταα- θα είναι αργά.
Έλα φτάνει η δακρυβρεχτη ιστορία. Εγινε. Καλώς έγινε και τελείωσε. Ανδριάντα δεν θα στείσουμε για κανέναν. Κουράστηκα με με τους ήρωες και τους αγωνιστές. Ορισμένοι κάνετε την τρίχα τριχιά και είναι πολύ επιτηδευμένο.
Δεν ενδιαφερει κανενα ΑΣΕΠΙΤΗ το τι θα κανει ενας βυσματιας προϋπηρεσιακιας ο οποιος του εφαγε την θεση κιολας...Δεν εβγαλε εμας ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ το δικαστηριο ετσι πι-πι ?
ω ναι..έπιασα...αλλά αποτυχία είναι επειδή δεν ήμουν στους διοριστέους...οσο για την εμμονή με το 60 είναι γιατί τόσο πιασαμε Ρεα