0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή Χρονιά σε όλους. Όμως πραγματικά απορώ τι σχέση έχουν πολλά από τα παραπάνω μηνύματα με το συγκεκριμένο θέμα "Εύλογος χρόνος...". Αυτό ας προβληματίσει κάποιους από τους συντονιστές. Μπαίνουμε για να ενημερωθούμε και βλέπουμε λεκτικές αψιμαχίες, κρίμα.
Το ότι είναι κάποιος διορισμένος δεν σημαίνει ότι δεν έχει συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα για τα οποία να θέλει να ενημερωθεί. Άλλωστε οι αρμόδιοι δικηγόροι που ασχολούνται με το θέμα είναι πολλοί και κάποιος μπορεί να έχει κάποια πρόσθετη πληροφόρηση. Αλλά ανεξάρτητα από τους λόγους που έχει ο καθένας, εμμένω στην άποψή μου ότι θα πρέπει οι αναρτήσεις να αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.
Ρωτώντας τον δικηγόρο μου για τις αποφάσεις του ΣτΕ μου είπε ότι κυμαίνονται από 1 έως 5 χρόνια...
Η joyliet εμφανίζεται στο pde το '16 και το '17 ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός. Το '18 επανεμφανίζεται το Σεπτέμβρη ως... διορισμένη μ' ενστάσεις(!;) για τους δικαστικούς διορισμούς. Οπότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αυτά.
Τι έγινε συνάδελφοι, αυτές οι αποφάσεις του ΣτΕ θα δημοσιευτούν ποτέ;;;; Λες και πάγωσε το θέμα. Τι ομηρία κι αυτή! Κατάντησε σαπουνόπερα...τι χρονοτριβή είναι αυτή;