0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κορεστεί η τριτοβάθμια εκπαίδευση και αυτό είναι άλλο ένα πρόβλημα, που μπλοκάρει τη δευτεροβάθμια.
Μα η συναλλαγή με τους πολιτικούς αυτά τα..."προσόντα" απαιτεί: υποκλίσεις, κλάμα και τεράστιο θράσος. Τί άλλο καθιστά ικανό τον εκπαιδευτικό; Απόλυτη συμμόρφωση στο "σάπιο" σύστημα. Αυτό επιθυμεί η εκάστοτε εξουσία να "διδάξει" και στους μαθητές.
Καλά κάνεις, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη σου μιλάω απο πείρα και εγώ ώς 3 φορές επιτυχών. Ένας που δεν έδωσε ΑΣΕΠ δεν μπορεί να ξέρει τι προετοιμασία χρειάζεται για να πετύχει αυτήν την έρμη την βάση, που δεν μπορούν να πιάσουν το 70-80% των εκπαιδευτκών. Ακριβώς επειδή δεν έδωσαν ορισμένοι ή επειδή δεν πέτυχαν κάποιοι άλλοι, προσπαθούν να τον απαξιώσουν....Οι απόψεις οτι ο καλός εκπαιδευτικός δεν είναι αυτός που πέρασε απο ΑΣΕΠ αλλά αυτός που το δείχνει στην αίθουσα, είναι γελοίες για να υποτιμηθούν και απαξιωθούν οι επιτυχόντες. Έχω διαβάσει εδω μέσα 100 φορές οτι τάχα οι χειρότεροι εκπαιδευτικοί που γνώρισαν κάποιοι, ανήκουν στους επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Τι τους κάνει να πιστεύουν οτι ο καλός εκπαιδευτικός είναι αυτός που δεν έδωσε ποτέ ή έδωσε και πάτωσε και ο κακός είναι ο επιτυχών; Καλός και κακός εκπαιδευτικός μπορεί να είναι και απ τις δύο κατηγορίες, αυτό όμως που εξετάζουμε είναι κατά πόσο είναι σε θέση να διδάξει ένας που δεν γνωρίζει επαρκώς το γνωστικό αντικείμενο που θα κληθεί να διδάξει. Και αυτό δυστυχώς είναι το τραγικό της υπόθεσης να γράφουν πτυχιούχοι "επιστήμονες" 20 και 30 % στο γνωστικό τους αντικείμενο.....!!!!!!!! κατά τα άλλα οι χειρότεροι εκπαιδευτικοί που συνάντησαν οι συγκεκριμένοι, είναι οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ
Δεν ανησυχώ πλέον για τη δική μου γενιά επιτυχόντων ΑΣΕΠ. Τα έχουμε "δει όλα".
Αυτο τα λέει όλα. Επιτυχών ΑΣΕΠ στα δικαστήρια, κάτι θα γίνει βρε αδερφέ. Οι υπόλοιποι μαστίγωμα...Διορισμοί δεν θα γίνουν. Μόνο εμείς οι "άξιοι" θα διοριστούμε. Και μετα ψάχνετε για κατανόηση. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Για να καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας εδώ μέσα.
apri νομίζω πως κατέθεσα την άποψή μου ευκρινώς.Έγραψα πως δεν είμαι Α.Σ.Ε.Π.ολάγνος,είναι προσώρας ο καλύτερος τρόπος ο γραπτός(συγκριτικός βαθμός το καλύτερος),χωρίς να είναι ο τέλειος.Μην επαναλαμβανόμαστε.Στα λόγια σου δεν ήρθα ποτέ·ξέρω να εκφράζομαι στον γραπτό λόγο με επιτυχία.