0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
pp1970 από.το όνομα καταλαβαίνω πως είσαι της γενιάς μου. Μην περιμένεις μπέσα από τους ΑΣΕΠιτες αριστειομανεις. Θυμάμαι σαν άνθρωπος και εγώ είχα στο ψυγειακι στο σχολείο ένα βαζακι γλυκό κερασάκι της μάνας μου. Κάθε τόσο έβλεπα ότι λιγόστευε. Συνάδελφοι έφαγε κάποιος από το γλυκό μου? Τίποτα κανένας όλοι εκπληκτοι για το ότι συνάδελφος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο. Κάποια στιγμή 5η ώρα όσο έκανα μάθημα με έπιασε μια υπογλυκαιμία. Πάω στο ψυγείο και σκυμμένος να σου ο Τάσος ο ασεπιτης με το κουτάλι να τρώει από το βάζο μου. Δεν είπα τίποτα επειδή ντράπηκα, αλλά από κείνη τη μέρα κατάλαβα πολλά. Δεν έχουν μπέσα και είναι μοναχοφαηδες.
Εάν από το μήνυμα μου καταλαβαίνεις ότι σκέφτομαι " κάτι θα γίνει" για τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ ,ότι είμαστε οι μόνοι άξιοι και ικανοί και επιθυμώ "μαστίγωμα" των υπολοίπων, τί να πω; Με "ξεπερνάει" το συμπέρασμα σου.Υπάρχει πρόβλημα στην " κατανόηση κειμένου". Εκτός και αν πιστεύεις ότι δε γίνονται διορισμοί στη γενική αγωγή λόγω των επιτυχόντων ΑΣΕΠ. Απλώς η άποψη μου είναι ότι δε θα γίνουν διορισμοί με οποιοδήποτε κυβέρνηση! Τόσο απλό.
Αφησε στην άκρη τα περι κατανόησης και διάβασε ξανά αυτά που γράφεις. Οι διορισμοί πρέπει να απαιτηθούν απο την εκπαιδευτική κοινότητα και είναι αναγκαίοι. Αλλά ξέχασα εσύ είσαι επιτυχών στα δικαστήρια...
Η εκπαιδευτική κοινότητα δε δύναται να κάνει κάτι για την εκπαιδευτική πολιτική. Είναι διασπασμένη και το γνωρίζουμε όλοι! Το ότι για ψηφοθηρικους λόγους υπόσχονται διορισμούς και οι εκπαιδευτικοί ψηφίζουν αναλόγως, δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Λυπηρό άλλα δυστυχώς μη αναστρέψιμο..Αν όμως έχεις κάποια ιδέα πώς να απαιτήσουμε 30.000 διορισμούς προτεινε τη
Οπότε εγώ τον κ.λο μου και εσύ τον δικό σου. Και θα μπαίνουμε που και που σε αυτό το παλιοφόρουμ να βλέπουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη...την "αξιοσύνη" .Να σταματήσεις να γράφεις για το τι έχεις κάνει και τι έχεις υποστεί και να φωνάζεις για μόνιμους διορισμούς ΤΩΡΑ!!Και εσυ και οι άλλοι με τις εσχατιές και οι μόνιμοι που το παίζουν τρελλίτσα.
Συνάδελφοι, καλησπέρα! έχω μήνες να μπω στο φόρουμ και δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις και η ερώτησή μου θα είναι λίγο άσχετη.Αλλά, μήπως έχει κάποιος πληροφόρηση πότε θα γίνουν οι αιτήσεις αναπληρωτών γενικής για τη νέα χρονιά;
pp1970 μπήκα μόνο και μόνο να γράψω από το Γενάρη που τα λέγαμε σε άλλο θέμα επειδή είδα σχόλιο σου και εκτιμώ τα γραφόμενα σου από τότε που προσπαθούσαμε να μαντέψουμε σε ένα θέμα με 1700 σελίδες τι θα περιλαμβάνει το νέο σύστημα διορισμών/αναπληρωτών το οποίο δεν εφαρμόζεται? τελικά. Τι βλέπεις για του χρόνου όσον αφορά τους αναπληρωτές γενικής;
Δε γράφω φυσικά αλά Μάρθα