0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν γινει μια ζημία στο συστημα Γαβρόγλου θα ειναι από τριτεκνους,πολυτεκνους και νέους για τους οποίους δεν υπάρχε ποσόστωση εκτός αν το ΣτΕ μας εκπλήξει...ελπίζουμε να μην περάσει η ποσόστωση...αν θέλατε οι ασεπιτες να κραταμε τα μόρια του γραπτόυ να μην πηγαίνατε κάποιοι να βγάλετε αντισυνταγματικό το 60/40 και το 24μηνο...τωρα θα ειχες διοριστει ΡΕΑ Τ
Είμαι ΠΕ87.01. Στο έχω ξαναπεί ότι η λογική σου με καλύπτει όμως νιώθω ότι όταν εξειδικεύεται γινεται λίγο άδικη για κάποιους. Φιλικά πάντα...
ΟΚ. Η ειδικότητα σου δεν είχε προσφορά. Δίνατε γραπτό; Είμαι ΠΕ02 και πραγματικά η ΠΔΣ μας κατέστρεψε όσους δίναμε γραπτό. Οι υπόλοιπες γέννησαν τρία παιδιά.Συγγνώμη αν σε πήραν οι "βολές", αλλά ανήκεις σε κλάδο σπάνιο.
Από επίπεδο πάντως .....ούτε τα προσχήματα ....
Ναι είχαμε γραπτό κι εγώ επιτυχών 2008. Ο κλάδος κάθε άλλο παρά σπανιος... Αντιλαμβάνομαι το θυμό σου κι εγώ παθόντας της ΠΔΣ...Απλά προσπαθώ να δω μέσα απο τις τοποθετήσεις καθενος πραγματικά κ ρεαλιστικά τι μέλλει γενέσθαι...Ειδικά εφόσον μιλάμε για φάσμα ειδικοτήτων κι όχι μόνο για μια...
Παράνομος δεν είναι αυτός που δούλεψε αλλά αυτός που τον προσέλαβε. Εγώ έπαιρνα δύο ώρες τη βδομάδα ΠΔΣ και οι άλλοι με πέντε χρόνια νεότερο πτυχίο 20 με το διπλασιασμό. Τίνος η προϋπηρεσία ήταν παράνομη?