0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δες τα μηνύματά μου.Ακόμα πιο εξωτικό (και αντισυνταγματικό-παράνομο-απαράδεκτο-ανήθικο) είναι να μην μετράς την προυπηρεσία μιας χρονιάς μετά από πολλά χρόνια κατά τα οποία η προυπηρεσία μετρούσε κανονικά.
Είχα γράψει σε παλιότερο μήνυμα μου ότι ένας πονηρός τρόπος να ξεπεράσεις πολλούς σκοπέλους είναι ο εξής:
ΥΓ.2 Ποιοι με ποιους το προσπαθείτε, και με πιο δικαίωμα το προσπαθείτε για να αλλάξουν τα δεδομένα εις βάρος κάποιων; Γιατί που ξέρω εγώ αν αυτοί που μείναν έξω πέρυσι από λάθη στις αιτήσεις ή δε κάνανε αίτηση δε θα τους βρω μπροστά μου φέτος και με πάει μία φάση αργότερα η αναπλήρωση;Eκτός κι αν κάποιοι επειδή έχουν ένα σύλλογο νομίζουν όti μπορούν να ρυθμίζουν καταστάσεις που αφορούν τη ζωή χιλιάδων άλλων εκπαιδευτικών.
Με την ιδια λογικη αυτος που δεν θα καταθεσει το μεταπτυχιακο του θα βρεθει σπιτι και θα δουλευει ενας με σεμιναριο.Για τη τριετια την κλειστη τι εχεις να πεις? Αυτη να καταργηθει ή αυτο οχι?Και εννοειται αν μπουν μεταπτυχιακα πρεπει να μπει και προυπηρεσια
Δε με κατάλαβες η μόνη ένστασή μου είναι στο ότι αν μπουν τα πτυχία των νέων αποφοίτων και εκείνοι που δε κάνανε αίτηση πέρυσι, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να προσμετρηθεί και η φετινή προυπηρεσία. Ή και τα 3 αυτά ή κανένα. Το να μετρήσει το ένα ή τα δύο από αυτά τα 3 εσένα σου φαίνεται λογικό και δίκαιο;
Μα και βεβαια ολα.Αυτο ελειπε
Συνάδελφε καποιοςκαπουκαποτε κοντεύεις δεκαετία εδώ στο pde και είσαι από τις λογικές φωνές, ή τουλάχιστον από αυτές που θα τις διαβάσεις με ευχαρίστηση. Υπάρχει περίπτωση δε ξέρω εγώ με τι είδους τρόπο στους περυσινούς κλειδωμένους πίνακες να μην προσμετρηθεί η φετινή προυπηρεσία αλλά επαναλαμβάνω στους περυσινούς κλειδωμένους πίνακες να μπουν νεα πτυχία και πτυχία όσων δε κάνανε αίτηση πέρυσι; Δε νομίζω να βγάλει προκήρυξη για αναπληρωτές γενικής με νόμο 4589 ούτε για του χρόνου. Πιο πιθανό βλέπω να πάμε με κλειδωμένους πίνακες με τροπολογίες του 4589 μέχρι να φέρει η νέα κυβέρνηση το δικό της σύστημα.
Αυτό έλειπε ναι αλλά στην ανακοίνωση αφού αρχικά λέει ότι θα πάμε... Με τους περιγραφόμενους στο νόμο πίνακες του 2018 – 19 θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Γενική και Ειδική Αγωγή. Πιο κάτω λέει οτι... Τονίζουμε εδώ πως προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να μπορούν να κάνουν αίτηση και οι νέοι απόφοιτοι καθώς κι όσοι έμειναν έξω πέρυσι από λάθη στις αιτήσεις. Δ λέει πουθενά ότι προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο να μετρήσει και η φετινή προυπηρεσία. Αν μετρήσουν και τα 3 και κυρίως η προυπηρεσία τότε κομπλέ.
Παιδιά, η λογική της χρήσης των παλιών κλειστών πινάκων στηρίζεται στο ότι είναι ΕΤΟΙΜΟΙ, ώστε να μην υπάρχουν δυσλειτουργίες στα σχολεία τον Σεπτέμβρη. Οποιαδήποτε μεταβολή των πικάκων, ανοίγει διαδικασίες που απαιτούν χρόνο και ως εκ τούτου παραβιάζει αυτή τη λογική.(Προπαντώς στην ειδική, αυτό δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, διότι άμα είναι ν' ανοίξεις νέες διαδικασίες και να μην είναι οι αναπληρωτές στις θέσεις τους τον Σεπτέμβη, απλά περιμένεις τα οριστικά αποτελέσματα!)
Στη γενική ποια είναι η διαφορά;