0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι δεν ειναι ετσισε έμενα και σε πολλούς άλλους θα έχειθα περάσω κάτι τύπους που δηλώνουν και ΔΕΝ πάνε γτ βολεύονται με επασ οαεδ ιεκ κτλπδικαίωμά τους να δουλέψουν εκεί αλλα ρε φίλε απενεργοποίησε την αίτηση σου στις περιοχές που δε πρόκειται να παςκαι δεν ειναι μια φορά, κάθε χρόνο το κάνουν, και κάθε χρόνο με καθυστερούν , και επειδή δεν υπάρχει και ποινή τους έχω ΚΑΘΕ χρόνο μπροστά μουγιατί αν υπήρχε η ποινή και μέτραγαν την προϋπηρεσία δε θα πέρναγα 10, αλλά ουσιαστικά 20 γτ θα έβγαιναν απο το πίνακα και οι ''σε καίω'' καταλαβαίνεις πόσο πίσω στον πίνακα μας πάνε όλα αυτα?
Οι πίνακες σε γενική και ειδική αγωγη θα κλειδώσουν τελικά για 3 χρόνια; Σκέφτομαι να κάνω επιλεκτική δήλωση για να είμαι με το στρατιωτικό σύζυγο μου. Έχετε κάποια ενημέρωση;
Έτσι ακριβώς. Μα ήδη έχει παρθεί η απόφαση. Θυμάστε την χθεσινή ανακοίνωση ΠΑΣΑΔ? Γενική και Ειδική με παλιούς πινακες. Και πάντα δυστυχώς πέφτουν μέσα. Δηλώσεις περιοχών πιθανόν από τις 20 -28.Κυρια Ρέα δεν χαίρομαι για κάτι. Απλά εκείνη τη στιγμή ήμουν αναστάτωμενη και έγραψα παρορμητικά ένα σχόλιο. Με συγχωρείτε, δεν είναι του χαρακτήρα μου η στάση. "σας τα έλεγα εγώ". Απλά έχω κουραστεί.
Καταρχάς απλώς Ρέα. Κατανοώ απολύτως το άγχος σου. Όλοι σχεδόν είναι αναστατωμένοι.Κανένα πρόβλημα από μένα. Απλώς δεν είχε σκοπό ούτε η προηγούμενη κυβέρνηση να διορίσει στη γενική αγωγή. Οπότε καλό είναι να μη γίνουν διορισμοί για συγκεκριμένους που είχαν συναλλαγές με το Γαβρογλου. Όσοι διαθέτουν μεταπτυχιακά ή και διδακτορικό χωρίς τεράστια προϋπηρεσία θα έμεναν ούτως ή άλλως εκτός. Αυτοί που θίγονται θέλουν να προσφύγουν για ένα νόμο προηγούμενης κυβέρνησης και χωρίς προκήρυξη. Είναι όσοι εκπροσωπούνται από την ΠΕΑΔ. Δεν χάνεις ούτε εσύ ούτε όσοι δεν προσπαθούν να προσεγγίσουν τη νέα υπουργό τίποτα. Ακόμα και αν αργότερα ψηφιστεί νέος νόμος, δύσκολο να γίνει χειρότερος. Εκτός από αυτούς που θέλουν να προσφύγουν για να εφαρμοστεί νόμος χωρίς προκήρυξη. Ψάξε ποιοί είναι. Ούτως ή άλλως ο νόμος δεν υπάρχει πια. Υπομονή. Σε όλους μας χρειάζεται.
Για να χρησιμοποιηθεί η διάταξη του νόμου για χρήση περσινών πινάκων στη γενική πρέπει να βγει προκήρυξη που θα τρέχει ώστε να ενεργοποιηθεί παράλληλα η ως άνω πρόβλεψη. Όταν δεν αναμενεις οριστικούς πινακες η ενεργοποίηση της πρόβλεψης για χρήση περσινών πινάκων στη γενική πάει περίπατο...Δε μοιάζει τόσο απλό όσο στην ειδική!