0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πραγματικά πολλοί μπερδεύουν το καλύπτει με το διαλέγει. Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει μια πιο συγκεκριμένη οδηγία πχ να διαλέγουν από ένα μάθημα κυκλικά, γιατί οι συνάδελφοι που είναι στη διάθεση χρόνια ολόκληρα δεν είναι δεύτερης κατηγορίας. Μόνο στις υποχρεώσεις είμαστε ίσοι....
Κανονικά συμπληρώνει το ωράριό του ο Α και ο
Γυμνάσιο με 40 (10 x 4) ώρες μαθηματικών και δύο μαθηματικούς, εκ των οποίων ο Α είναι "παλιός" και ο
Μπορείς να πεις αριθμό τμημάτων ανά τάξη;
Πρώτος θα πάρει ώρες ο αρχαιότερος στην οργανική. Ακολουθεί ο αμέσως νεότερος... αν του υπολείπονται ώρες και περισσεύουν ώρες από άλλες ειδικότητες π.χ. Φυσική, Γεωγραφία τότε τις παίρνει ο νεότερος μαθηματικός ως δεύτερη ανάθεση... αλλιώς θα περιμένει να βγάλει κενά το ΠΥΣΔΕ για συμπλήρωση ωραρίου έτσι ώστε να δηλώσει όσο το δυνατόν κοντινά σχολεία στα οποία θα διατεθεί. Η σειρά είναι πρώτα παίρνει ώρες ο αρχαιότερος με μαθήματα α ανάθεσης. Ακολουθεί ο νεότερος, παίρνοντας ώρες με μαθήματα α ανάθεσης. Από κει και έπειτα, αφού έχουν πάρει ώρες α ανάθεσης οι ΠΕ04 και περισσεύουν κάποιες, τις διεκδικεί ο ΠΕ03 ως β ανάθεση... Υ.Γ... Οι σειρές που ανέφερα όμως αφορούν τους ΟΡΓΑΝΙΚΑ ανήκοντες στην σχολική μονάδα και ΜΟΝΟΝ...
Καλησπέρα,την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να τοποθετηθώ στην οργανική μου θέση σε γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις, (μετατέθηκα εκεί, αλλά ζήτησα απόσπαση σε άλλο σχολείο όπου και υπηρέτησα μέχρι τώρα. Στο μεταξύ, είχα ζητήσει ανάκληση της απόσπασης, η οποία εγκρίθηκε κι έτσι επιστρέφω στην οργανική μου). Σε επικοινωνία με τον διευθυντή, ενημερώθηκα ότι τα μαθήματα (ΠΕ02) έχουν ήδη μοιραστεί και θα πάρω ό,τι απέμεινε (8 διδακτικά αντικείμενα, από τα οποία δεν έχω ξαναδιδάξει κανένα, 7 από το λύκειο κι 1 από το γυμνάσιο). Ζήτησα ανακατανομή (είτε ολική είτε τροποποίηση) μαθημάτων εξηγώντας ότι ο φόρτος εργασίας θα είναι ακραίος και άρα η προετοιμασία ανεπαρκής, αλλά ο διευθυντής δεν το δέχτηκε.Τη Δευτέρα σκοπεύω να το συζητήσω με τους/ις συναδέλφους. Εάν αυτό αποδειχτεί άκαρπο, μπορώ να απευθυνθώ κάπου αλλού; Ευχαριστώ πολύ