0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχει κάποιος τα τηλ της διεύθυνσης Α Αθήνας γιατί στο site έχει κάποια τηλ αλλά δεν ξέρω σε ποιο πρέπει να απευθυνθώ σχετικά με τις αιτήσεις (στο πρωτόκολλο; και επειδή θα πάρω άδεια και θα έρθω από νησί να μην ταλαιπωθηθώ άδικα και δεν εξυπηρετηθώ.Σας ευχαριστώ.
Απλά, στο ΦΕΚ στο κεφάλαιο Δ που αφορά τα δικαιολογητικά και την υποβολή τους, διάβασα αυτήν την παράγραφο:και θεώρησα ότι δε χρειάζεται.
Το ίδιο είναι. Εγώ σε αίτηση στην Ε.Α. το είχα αφήσει κενό.
Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια/-ος από σας πήγε στη Δευτεροβάθμια το πτυχίο της ΣΕΛΕΤΕ ΠΑΤΕΣ, για να το προσμετρήσουν ως επιμόρφωση (300 ωρών 7 μηνών). Το πτυχίο είναι του 2000 (1 χρόνος) αλλά δε γράφει ώρες .Γνωρίζετε τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση;
Να κάνω με τη σειρά μου μια ερώτηση τώρα: (θα έχει γραφτεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά δεν το βρήκα γιατί γράφονται παράλληλα και πολλά εκτός θέματος και χάθηκα, οπότε συγχωρέστε με και αν θέλετε απαντήστε μου κιόλας)την προϋπηρεσία 2019 -έως 24-02-2020, είναι σαφές ότι δεν προσκομίζουμε κάτι, αλλά την καταχωρούμε στην υποενότητα ΙΙ ή Ι ή καθόλου;;;
Κατέθεσα τα δικαιολογητικά μου στις 5/2 προσκομίζοντας το πτυχίο του ΤΞΓΜΔ ως 2ο ΑΕΙ και Γ2 Γαλλικών, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα δικαιολογητικά στον ΑΣΕΠ, το Γ2 αγγλικών από Αγγλική ΑΠΘ και Γ2 γαλλικών από το ΤΞΓΜΔ γιατί μου γράφει ότι έχουν χρησιμοποιηθεί σε αίτηση. Τι να κάνω; Αν δεν απατώμαι, η προκήρυξη αναφέρει ότι αν δε δυνάδουν τα δικαιολογητικά ΟΠΣΥΔ και ΑΣΕΠ δεν προσμετρώνται. Στο ΑΣΕΠ είχα καταθέσει προ δεκαετίας Γ2 Cambridge και Γαλλικού Ιντιστούτου.Στον ΟΠΣΥΔ αναφέρει μόνο το πτυχίο του ΑΠΘ, τίποτα για γλώσσες και κάποια άλλα κριτήρια. Τι ενημέρωση έκαναν στις 5/2 που πήγα;
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Υποτίθεται πως υπάρχει ανοιχτό παραθυράκι για όσους αναμένουν αναγνώριση από τον Δοαταπ. Θα πρέπει δηλαδή να κάνεις ένσταση όταν βγουν οι προσωρινοί. Πώς όμως θα δικαιωθείς στην ένσταση όταν οι διευθύνσεις δεν δέχονται καν να συμπεριλάβεις αυτά τα πτυχία στην αίτηση;
Το ασεπ εχει ανακοινωσει κατι περι αυτου; Το υπουργειο ειπε οτι προτεινε στο ασεπ...αλλα δεν εχει βγει κατι
Καλησπέρα λογικα έχει απαντηθεί αλλά ας ρωτήσω αν έχουμε προϋπηρεσία π.χ 9.43 στον οπσυδ χωρίς δυσπρόσιτα και 10.85 με δυσπρόσιτα Τι δηλώνουμε στην ηλεκτρονική αίτηση του άσεπ 9 μήνες ή κάτι άλλο ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι σημαίνει συνάδελφοι ακριβώς ότι όσοι έχουν παιδαγωγικοί επάρκεια προτάσσονται των άλλων; Θα προηγούνται από όλους όσυς έχουν προϋπηρεσία;Ευχαριστώ