0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί γράφετε κάποιοι ότι επικυρώνεται το ecdl;Λέει όχι επικύρωση στην προκήρυξη...πραγματικά διαβάζουμε τη προκήρυξη;
Πού να δεις τί γίνεται στο Facebook. Οι μισοί και παραπάνω λένε για επικύρωση του ecdl. Αφού έχω αρχίσει να αμφιβάλλω. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ρώτησαν στον ΑΣΕΠ και τους είπαν ότι θέλει.Εγώ το πιστοποιητικό που έχω μου το είχαν εκδώσει εις διπλούν. Το ένα λέει πάνω ΕΟΠΠΕΠ και το άλλο ΕΣΥΔ. Ποιο δίνω;
Μπορεί οποιοσδήποτε δικός σου να πάει με το πρωτότυπο πτυχίο. Όμως, πρέπει να πας σε δικηγόρο που βεβαιώνει ότι έχει άριστη γνώση της γλώσσας του πτυχίου που θέλεις να μεταφράσεις. Στην επαρχία 20 -25 ευρώ παίρνουν.
Μπερδευτηκα τωρα. Μπορείς να πας και σε απλό μεταφραστή δηλαδή? Ο οποίος ξερω γω συνεργάζεται με δικηγόρο και του επικυρώνει τη μετάφραση? Και πρεπει δηλαδη να λεει και αυτο οτι του προσκομιστηκε το πρωτοτυπο και οτι ξερει την γλωσσα?
Εμένα οι δικηγόροι που πήγα τα πτυχία ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά) δεν δέχονταν φωτοτυπία. Ήθελαν να δουν τα πρωτότυπα για να τα μεταφράσουν.
Έλεος. Με το πρωτότυπο στο δικηγόρο. Μετάφραση και επικύρωση αντιγράφων από το πρωτότυπο. Μετά να έχετε αντίγραφα και τέλος.Πάντως μου αρέσει η νέα προκήρυξη. Φαίνεται ο καθένας τι πτυχία έχει και τι διαθέτει. Θα μου πείτε γιατί το λέω αυτό. Θέλω να γελάσω διότι πολλοί λένε πολλά αλλά...άνθρακας ο θησαυρός.
Κάτι σαν και εσένα δηλαδή που δηλώνεις ότι έχεις 3 πτυχία
https://porto-rafti.gr/πάνω-από-100-000-ίσως-και-150-000-αιτήσεις-εκπαιδε/?fbclid=IwAR3a9zJdLIlEQ3GwNd-X9D3iTTu3ajVut_XQkT_ZkIwZNMncinFYjDw8ZiQΠάνω από 100.000 ίσως και 150.000 αιτήσεις εκπαιδευτικών αναμένει το ΑΣΕΠ για τις 5.250 θέσεις εκπαιδευτικώνΠηγή άρθρου: Πάνω από 100.000 ίσως και 150.000 αιτήσεις εκπαιδευτικών αναμένει το ΑΣΕΠ για τις 5.250 θέσεις εκπαιδευτικών | porto-raftiΜε καμία ελπίδα