0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα στη ββαθμια κάποιοι ζητούσαν βεβαίωση για το τρέχον έτος...εν ενεργεία αναπληρωτές διορισμένοι στη δημόσια ββαθμια εκπαίδευση.Στην προκήρυξη λέει ότι δεν απαιτείται βεβαίωση προϋπηρεσίας της ημεδαπής για το τρέχον σχολικό έτος...όμως σε ένα άλλο σημείο γράφει(σελ1139) για εκπαιδευτικές προϋπηρεσίες που δεν είναι περασμενες στον οπσυδ να καταθέσουμε βεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία.Προσωπικα κατέθεσα την αίτηση και μου είπαν να μην αναφερθώ σε καμία υποενότητα στο τρέχον έτος...Τι βεβαίωση να πάρουμε ...είναι δυνατόν να πάρουμε βεβαίωση για προϋπηρεσία που δεν έχει παρασχεθεί ακόμη;αφού θα υπολογιστεί μέχρι 24Φεβρουαριου...Έκανα την κατάθεση και με αυτά που ακούω νομίζω ότι όλα λάθος είναι πάλι.
Υπάρχει κάποιος που του ζήτησαν από ββαθμια να καταγράψει έστω και χωρίς κατάθεση βεβαίωσης ή δικαιολογητικών την προϋπηρεσία για το τρέχον έτος;Εγώ το έβαλα αρχικά στην υποενότητα ΙΙΙ με την έννοια ότι ζητώ τη προσμέτρηση της και τροποποίησης της συνολικής όπως ορίζει η προκήρυξη και μου είπαν να το σβήσω.
https://xenesglosses.eu/2020/01/epeke-syriza-aposyrthei-arthro-50-gia-kolegia-moni-dieksodos-gia-tin-kerameos-meta-tin-katakravgi/?fbclid=IwAR3H5KOOIljUFELixnCLLwTsViVvDYtfmH4x2fig787bcjB71PerV2AdlfAΠρέπει να αντιδράσουμε συντονισμένα σε αυτό. Είναι απαράδεκτο να εξισωθούν τα κολέγια με τα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Το Υπουργείο προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει για ευνόητους λόγους. Είναι πολύ σοβαρότερο αυτό το θέμα από τα μοριάκια που μαζεύουμε... Να γιατί ξέχασε τόσο γρήγορα και η ΝΔ τον γραπτό διαγωνισμό εν μία νυκτί!
Να γιατί ξέχασε τόσο γρήγορα και η ΝΔ τον γραπτό διαγωνισμό εν μία νυκτί!
Να αντιδράσουμε? Θες να θυμώσει η Νίκη τώρα που είπε ότι θα μας διορίσει? Εντάξει το ξέρω... η προκήρυξη δεν λέει ξεκάθαρα για διορισμούς, ούτε στον προϋπολογισμό φαίνονται ξεκάθαρα, αλλά εγώ πιστεύω τους διορισμούς θα τους κάνει. Καλύτερα να μην αντιδράσουμε καθόλου...
καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω για την συμπλήρωση της έντυπης αίτησης στην υποενότητα Ι καταχωρούμε την παιδαγωγική κατάρτιση εμείς που έχουμε τελειώσει πιο παλιά τις σπουδές μας έχουμε παιδαγωγική επάρκεια μέσω πτυχίου 12μηνη τσεκαρισμένη;
1. Μπορούμε να υποβάλλουμε συμπληρωματική δήλωση αν ξεχάσαμε να βάλουμε την προϋπηρεσία που φαίνεται στον ΟΠΣΥΔ;2. Το χαρτί του στρατού είναι υποχρεωτικό να το βάλουμε στα δικαιολογητικά;
δεν προσκομίζεις κάτι για το τρέχον ούτε για τα παρελθόντα έτη εφόσον είναι μέσα στον οπσυδ ή θα περαστουν όπως η προκήρυξη το λέει...
Αν εντάσσεται το πτυχίο στις Καθηγητικές σχολές δεν χρειάζεται να αναφερθεί η παιδαγωγική επάρκεια.
καμία προϋπηρεσία τρέχοντος έτους δεν βάζεις, αλλά τη φράση συνολικη προϋπηρεσία