0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τι είδες να γίνεται λογικό τόσα χρόνια σε αυτή τη χώρα? Άρα όσοι ειμαστε μη καθηγητηκών σχολών χωρίς ασπαιτέ ζήσε Μαη μου να φας τρυφίλι... Πάνω που σκεφτόμουν να παρω πσιδαγωγική επάρκεια αυτό με τα τρία χρόνια με απέτρεψε γιατί μετά απο τρία Χρόνια ποιος ξέρει τι αλλο θα εχουν αλλαξει ντροπή τους...
Αυτή την απορία έχω και γω, όπως επίσης στρατό, ελληνομάθεια.
Συμφωνώ απόλυτα. Πολύ σωστή προτροπή / συμβουλή!
Έχει υπόδειγμα...
Ναι, και τα 3 χρόνια να γίνουν 1, θά 'ρθει ποτέ Κυβέρνηση π.χ. να προτάξει όσους δεν έχουν παιδ. επάρκεια ένα πράγμα... Κάπου λογική. Στην εκπαίδευση επιθυμεί να δουλέψει (όταν...). Την χρειάζεται. Και τώρα και πάντα. Κουκιά μετρημένα.
Αν έχει κάποιος δημόσια προϋπηρεσία από ενισχυτική ,στη συνέχεια δουλεύει σε ιδιωτικό για πάνω απο 2 χρόνια απολύεται και στη συνέχεια δουλεύει αναπληρωτής.Η προηγούμενη του ιδιωτικού προϋπηρεσία υπολογίζεται αθροιστικα?Ρωτάω δηλαδη αν η δημόσια προϋπηρεσία που είχα, πριν την προϋπηρεσία του ιδιωτικού σχολείου με την οποία είμαι τώρα στους πίνακες πρέπει να μετρήσει συνολικά.Γιατί μέχρι τώρα δεν μετρούσε η προηγούμενη προϋπηρεσία πριν του ιδιωτικού.
Ο Νομος θελουμε, δεν θελουμε δεν θα αλλαξει. Οποτε ας το παρουμε αποφαση οτι για καμια 10ρια χρονια τουλαχιστον αυτος ο Νομος θα ισχυει. Μετα απο 10 χρονια δεν θα αφαιρεσουν τα ακαδημαικα, αλλα μαλλον θα προσθεσουν και αλλα.