0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού παίζουμε το παιχνίδι των προβλέψεων, εγώ λέω πως αλλαγές στα κριτήρια ΘΑ υπάρξουν, και σίγουρα πριν τη λήξη της τετραετίας της παρούσας κυβέρνησης. Wait and see!
Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια εξειδικευμένα ρομπότ θα αρχίσουν να αντικαθιστούν τους δασκάλους προκαλώντας μια πραγματική επανάσταση στη μάθηση, προέβλεψε ο Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ Sir Anthony Seldon. Τα έξυπνα αυτά ρομπότ, σημείωσε με βεβαιότητα ο κύριος Σέλντον, θα προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ξεχωριστού μαθητή καθιστώντας την παραδοσιακή διδασκαλία… περιττή. Σε Ινδία, Ιαπωνία, μεγάλη
Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια ...Δεν θα υπαρχουν Μαθητες...οποτε... Τι θα κανουν ολοι αυτοι που θα ειναι στοιβαγμενοι σε καποιες λιστες δεν ξερω βεβαια τι θα κανουν...Μαλλον θα κοιτανε τον τοιχο με τις κορνιζες... Σαν την Λιζα...https://www.youtube.com/watch?v=f-bw7XTtF90
Εντάξει, μας το έχεις πει με όλους τους πιθανούς τρόπους και με όλα τα ψευδώνυμα. Μας κούρασες...
συνάδελφε έχω την εντύπωση ότι η δημόσια προϋπηρεσία που προηγείται της ιδιωτικής χάνεται.
2900 ενστάσεις στην ειδική αγωγήφανταστείτε πόσες θα είναι στη γενική ...
απο που προκύπτει αυτό από την νέα προκήρυξη ? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και χρόνια πολλά συνάδελφε.
Αν έχει κάποιος δημόσια προϋπηρεσία από ενισχυτική ,στη συνέχεια δουλεύει σε ιδιωτικό για πάνω απο 2 χρόνια απολύεται και στη συνέχεια δουλεύει αναπληρωτής.Η προηγούμενη του ιδιωτικού προϋπηρεσία υπολογίζεται αθροιστικα?Ρωτάω δηλαδη αν η δημόσια προϋπηρεσία που είχα, πριν την προϋπηρεσία του ιδιωτικού σχολείου με την οποία είμαι τώρα στους πίνακες πρέπει να μετρήσει συνολικά.Γιατί μέχρι τώρα δεν μετρούσε η προηγούμενη προϋπηρεσία πριν του ιδιωτικού.
Αυτό συμβαίνει, δηλαδή η προηγούμενη δημόσια δεν υπολογίζεται, όταν έχεις προφανή λόγο να χρησιμοποιήσεις την ιδιωτική (εφόσον είναι περισσότερη) και πάντα με τις προϋποθέσεις που ορίζει η προκήρυξη. Πάντως να προστεθεί η προηγούμενη της ιδιωτικής είμαι σχεδόν βέβαιος πως δε γινεται. Με προϋποθέσεις η ιδιωτική με την μετέπειτα αλλά ίσως αυτό που συμφέρει είναι μόνο η δημόσια.