0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
PEA.T, για το διάστημα 5/6/2019 έως 30/6/2019 έχει ήδη προσκομιστεί η βεβαίωση της προ'υ'΄πηρεσίας του Ιούνη, όταν έκαναν ανάληψη υπηρεσίας οι αναπληρωτές. Κάθε χρόνο προσκομίζουμε όλες τις προ'υ'πηρεσίες, όταν παρουσιαζόμαστε. Συνεπώς, δε χρειάζεται εκ νέου, εφόσον την έχουν στο φάκελο του εκάστοτε αναπληρωτή. Την ίδια απορία είχα και εγώ. Από τη Διεύθυνση μου είπαν ό,τι έγραψα παραπάνω. ''Όλα τα μόρια της προ'υ'πηρεσίας θα περαστούν αυτόματα στο OSPYD'', μου είπε ο υπάλληλος.
elenifka, από την Πρωτοβάθμια μου είπαν πως απλώς παραλαμβάνουν δικαιολογητικά και δεν κάνουν έλεγχο, διότι θα είναι πάρα πολλά τα άτομα και δε φέρουν καμία ευθύνη οι ίδιοι. Αυτό ακριβώς ειπώθηκε.
badtouch, επειδή πολλοί συνάδελφοι ανέφεραν αυτό που λες και εσύ, έχω αρχίσει να πιστεύω πως το
Θα την υπολογίσεις και θα την βάλεις στρογγυλή : δηλαδή αν έχεις 10,2 θα βάλεις 10 αν έχεις 10,9 θα βάλεις 11 . Εγώ όταν έκανα τα χαρτιά μου στην Ειδική ζήτησα από το σχολείο να μου υπολογίσει πόσο μόρια θα έχω μέχρι τις 24/5 . Πραγματικά μέσω ενός προγράμματος που έχουν όλα τα σχολεία μου είπαν πόσα μόρια θα έχω και αυτά έβαλα στρογγυλοποιημενα .
μιλας για την ηλεκτρονικη αιτηση ασεπ?πρεπει να ξεκαθαρισουμε, τι θα μπει στις υποενοτητες1,2 και τι στην αιτηση ασεπ
Καλημέρα σε όλους, Επανέρχομαι με το ίδιο ερώτημα. Προϋπηρεσία αποκτηθείσα από Κέντρα Δια
Kαλημέρα, για να το καταλάβεις συνάδελφε και εσύ και οι άλλοι σχετικά νέοι στο σύστημα που κάνουν τέτοιες ερωτήσεις και εδώ και στο FB και οι τωρινοι αναπληρωτές 35-55, τους απαντούν ευγενικά πάντα (γιατί τώρα ηρέμησαν καθώς έχουν καβατζωθεί) αλλά από μέσα τους κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια): Η προκ. είναι αλα καρτ. Μετράει ΜΟΝΟ η προυπ. σε Αθμια +