0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα ρισκάρει κάνεις να μην πάει. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να παραιτηθεί
Θελω να ρωτήσω το εξής:Μπαίνοτνας στο σύστημα ΟΠΣΥΔ μου αναφέρει ΠΡΟΣΟΧΗ:Απαιτείται επικαιροποίηση των στοιχείων σας.Δεν μου επιτρέπει καν να συμπληρώσω στοιχεία όπως τίτλοι σπουδών, μεταπτυχιακά κλπ. Πως θα το κάνω? Δεν εχω ξανακάνει ποτέ στο ΟΠΣΥΔ κάποια αίτηση.
Αν "αγαπάει" την ειδική αγωγή δε θα προσπαθήσει να περάσει στη γενική. Αλλά δε νομίζω... Η πλειοψηφία θα επιδιώξει (αν είναι εφικτό) τη γενική αγωγή.
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας!Η ημερομηνία πρόσληψής μου είναι 11/11/2019 και είμαι μειωμένου 15 ωρών. Είμαι φιλόλογος σε δευτεροβάθμια. Ποιος μπορεί να μου υπολογίσει τα μόρια? Τη φετινή προϋπηρεσία την καταγράφω στην ενότητα 1? Ευχαριστώ για όλα εκ των προτέρων
Όταν λέει ότι "απαιτείται επικαιροποίηση των στοιχείων" εννοεί προφανώς την ενότητα των προσωπικών στοιχείων. Οι λοιπές ενότητες θα συμπληρωθούν από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας και μ ό ν ο ν όταν θα πας να καταθέσεις την αίτηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά! Στην προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά όλα αυτά, ρίξε μιά ματιά!
Από 11/11 -24/2 είναι 3 μήνες και 14 μέρες ή 3,466 μήνες.Τα 15/23 των 3,466 μηνών είναι 2,26 μήνες.Ευχαριστώ πολύ
κατεθεσα αγγλικα (επιπεδο β1- κρατικο πιστοποιητικο γλωσσομαθειας) και μου ειπανε οτι ο ασεπ θα ακυρωσει τα αγγλικα αφου δεν ειναι β2. τους ειπα κοιταξτε βαλτε το εσεις αφου τα φερα τα χαρτια κ ο,τι μορια πιασω.
Από 11/11 -24/2 είναι 3 μήνες και 14 μέρες ή 3,466 μήνες.Τα 15/23 των 3,466 μηνών είναι 2,26 μήνες.
Να υποθέσω δηλαδή ότι εσένα αν σε διόριζαν με την 3ΕΑ κάπου μακριά από τον τόπο συμφερόντων σου ενώ με την 2ΓΕ διοριστείς αργότερα σε κοντινότερη περιοχή, δεν θα αλλάξεις δοθείσεις της ευκαιρίας; Κι αν το κάνεις αυτό σημαίνει ότι "προδίδεις" την "αγάπη" σου;Ειλικρινά, τα γράφετε και τα πιστεύετε κάτι τέτοια;