0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι αν στο οπσυδ είναι ενημερωμένο από παλιά το πεδίο της γνώσης χειρισμού Η/Υ, πώς το γράφει; Επίσης υπάρχει περίπτωση ο οπσυδ να ενημερώνεται αυτόματα για την γνώση χειρισμού Η/Υ από το μητρώο μας στο ΑΣΕΠ όπου έχουμε ήδη καταθέσει το απαραίτητο δικαιολογητικό;
Μολις πηρα στην Δευτεροβαθμια Α Αθηνας και μου ειπαν τα εξης:.1) Στην Υποενοτητα Ι καταχωρουμε και το βαθμο πτυχιου εφοσον εχει επικυρωθει στο ΟΠΣΥΔ. Αλλιως θελει βεβαιωση απο τη σχολη και καταχωρηση στην υποενοτητα ΙΙ.2) Το ιδιο πραγμα με τις στρατιωτικες υποχρεωσεις. Εαν δεν εχει τικαριστει το αντιστοιχο κουτακι τοτε θελει το απολυτηριο στρατου οπωσδηποτε.3) Ολη την καταχωρημενη προυπηρεσια την καταγραφουμε στην υποενοτητα 1.4) Για το πιστοποιητικο Αγγλικων δεχονται επικυρωση απο το βρετανικο ή αμερικανικο συμβουλιο και μετα επικυρωση απο το υπουργειο εξωτερικων.Γενικα με εντυπωσιασε η κυρια με την εξυπηρετηση, μεχρι στο φακελο μου στο ΟΠΣΥΔ μπηκε για να μου πει τι να τους παω.
Μου τονισε οτι στην ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ Ι βαζουμε οτι υπαρχει καταχωτηρημενο. Στρατο, βαθμο, κυριο πτυχιο, προυπηρεσιες κτλ. Ο βαθμος αποτελει ξεχωριστο αντικειμενο απο το πτυχιο γιατι πολλα ιδρυματα λενε απλως καλως, λαν καλως κτλ οπως το δικο μου απο το ΕΚΠΑ.
Εγω απλα ειπα τι μου ειπαν τηλεφωνικα. Τιποτα αλλο.Σε ενα website εγραφε πως το θελουν οπως και το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης.Ο καθενας πραττει οπως θελει!!!
4) Για το πιστοποιητικο Αγγλικων δεχονται επικυρωση απο το βρετανικο ή αμερικανικο συμβουλιο και μετα επικυρωση απο το υπουργειο εξωτερικων.
Καλησπέρα,στο σημείο που αναφέρεις "επικυρωση απο το υπουργειο εξωτερικων." μήπως ήθελες να πεις μετάφραση;Σε ρωτάω γιατί είχα επικυρώσει παλιά φωτοτυπία του πιστοποιητικού Αγγλικών στο