0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επικύρωση και μετάφραση από το βρετανικό συμβούλιο για το πτυχίο των αγγλικών αρκούν για την πιστοποίηση ξένης γλώσσας;
Σωστά....αλλά δίνουμε την πρωτότυπη μετάφραση κι επικύρωση ή απλή φωτοτυπία;;; Εμένα μου το έκανε δικηγόρος. Εάν το ξαναχρειαστώ θα πρέπει να ξαναπληρώσω;;;;
Ναι. Αν μπεις στο site του
Νίκη :Έρχονται 7.000 προσλήψεις μέσα στην επόμενη διετία 4500 εκπαιδευτικούς στα σχολεία ειδικής αγωγής και 2500 προσλήψεις στα γενικά σχολεία, Τι απέγιναν οι υπόλοιποι 7.500 ?
Καλησπέρα! Κι εγώ αυτή την απορία έχω!!!!Και λέει μέσα στην επόμενη διετία...Πολύ περίεργα. Αλλά παίζει και το άλλο... Επειδή γενικά μας παραμυθιάζουν όλοι, μπερδεύουν και τα νουμερα.
To τι δηλωνει για διορισμους που θα γινουν στην καλυτερη περιπτωση φθινόπωρο του 2021...μικρη σημασια... εχει οταν μεσολαβουν εκλογες , δικαστικες αποφασεις, ανασχηματισμοι της κυβερνησης...
Συν/φοι δεν έχω καταλάβει αν χρειάζονται σκαναρισμένα τα πτυχία κ.λ.π στο μητρώο του ΑΣΕΠ..Ευχαριστώ για όποια βοήθεια
Αν ποτέ γίνουν αυτοί οι διορισμοί να ξέρεις ότι θα έρθω να σε βρω...να πιούμε μια μπυριτσα. Έτσι για το γαμωτο. Να δω τη φάτσα σου...ε, διορισμενε συνάδελφε?
Λεμονάδα να τον κεράσεις!!!! Να χωνέψει και τους διορισμούς.