0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μέχρι τον Απρίλιο καταχωρούν τα στοιχεία οι διευθύνσεις, ο ΑΣΕΠ πότε θα αρχίσει να τραβάει στοιχεια; Να υποθέσω πως πάμε σίγουρα με παλιούς πίνακες και το 20-21, σωστα;
Εγώ πάντως, όταν τηλεφώνησα στην τοπική μου Διεύθυνση για να ρωτήσω πότε θα καταχωριστούν στον ΟΠΣΥΔ τα στοιχεία που έχω καταθέσει εδώ και περίπου 20 μέρες, μου είπαν ότι αυτό μπορεί να τραβήξει και μέχρι τον Απρίλιο, γιατί θα τα καταχωρίζουν σιγά-σιγά!!!Οπότε, πείτε μου, σας παρακαλώ, εάν δεν καταχωριστεί κάτι σωστά, εγώ πώς να το αντιληφθώ για να ζητήσω διόρθωση, αφού θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο; ΕΓΩ θα το χρεωθώ ή θα πρέπει να κάνω ένσταση μετά, εξαιτίας ενός πιθανού λάθους από υπάλληλο; Ακούγεται πολύ τρελό, άδικο και απίστευτο εν τέλει! Παίρνω και στο Υπουργείο για να ρωτήσω, αλλά φωνή βοώντος εν ερήμω!
Θα ελέγξεις τα στοιχεία σου στο ΟΠΣΥΔ. Αν αντιληφθείς εγκαίρως οποιοδήποτε λάθος , δε θα χρειαστεί να κάνεις ένσταση. Απλώς θα πας ή θα καλέσεις τηλεφωνικώς τη δευτεροβάθμια για να διορθωθεί το λάθος. Για αυτό ακριβώς το λόγο είναι απαραίτητος ο έλεγχος των δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ , μετά την κατάθεση των εντύπων αιτήσεων.
Αναλόγως την ειδικότητα. Δεν γίνεται να απαντήσουμε σε τόσο εξειδικευμένες ερωτήσεις, χωρίς επαρκή δεδομένα.Πάντως όσοι δεν έχουν παιδαγωγική επάρκεια θα έπονται στον πίνακα εκείνων που την έχουν.
Ναι θα τα ελέγξει εγκαίρως και θα το αντιληφθεί εγκαίρως ΑΝ έχουν περαστεί εγκαίρως! Αυτό λέμε.
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει δύο ειδικότητες για τις οποίες ισχύει η προκήρυξη πρέπει να κάνει 2 ηλεκτρονικές αιτήσεις (μία για την κάθε ειδικότητα) στον ΑΣΕΠ ή μία;
Καλησπέρα συνάδελφοι,Θέλω να ρωτήσω αν έτυχε κάποιος να καταθέσει βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου άνω των 300 ωρών και 7 μηνών και απάντησαν από τη Διεύθυνση ότι δε μετρούν τα μόρια. Εγώ κατέθεσα και έτσι μου είπαν. Πώς δεν έχει ακόμα τελειώσει το σεμινάριο και δεν ξέρουν αν έχει τελειώσει επιτυχώς. Από το Πανεπιστήμιο μας έδωσαν μια
Nαι σωστό αλλά τα χαρτιά εγώ τα πήγα 1 μήνα πριν και δεν έχει περαστεί τιποτα.... και όσες φορές πήρα τηλ στη δευτεροβάθμια δεν απάντησε κανείς... δηλαδη τώρα τι θα κάνω αν δεν περαστεί τπτ ή αν τα δω τη τελευταία μέρα και δεν προλαβαίνω να διορθώσω κάτι;Δεν είναι πολύ περίεργο αυτό; Αγχωτικό κτλ ...