0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως το βλέπω εγώ, απευθύνθηκες στις γενικές πληροφορίες και πήρες δύο έτοιμες απαντήσεις.Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα όπως δεν υπήρξε και στην ειδική αγωγή.
Καλησπέρα, σε συνέχεια των προβληματισμών μου σε προηγούμενα μηνύματα, επιχείρησα να επικοινωνήσω με τον ΑΣΕΠ μέσω e-mails (επειδή τα γραπτά μένουν). Παρακάτω σας παραθέτω την ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ανταλλαγή μηνυμάτων:ΕΓΩΧαίρετε,Έχω κάνει αίτηση στον ΑΣΕΠ για την 2ΓΕ/2019 (εμπρόθεσμα) και έχω υποβάλει τα δικαιολογητικά μου στη Δ/νση
Το δικό μου συμπέρασμα, είναι ότι θα γίνουν χιλιάδες ενστάσεις και αυτές θα πρέπει να ελεγχθούν από το ΑΣΕΠ, όπως ακριβώς έγινε στους πίνακες της ειδικής αγωγής. Επομένως οι συζητήσεις περί προσλήψεων αναπληρωτών με προσωρινούς πίνακες, είναι ανεδαφικές και επικίνδυνες για όλους μας.
Επιτέλους, ένας λογικός άνθρωπος. Έχουμε το προηγούμενο της ειδικής αγωγής. Αν υπήρχε πρόβλημα, θα το ξέραμε ήδη.
Δεν ξέρω αν είναι ανεδαφικές. Όπως επίσης δεν ξέρω αν κάποιοι για δικούς τους λόγους προκειμένου να ισχυροποιησουν τη θέση σε επερχόμενες δικές, θέλουν τη συνέχιση των παλιών πινακων.
Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα όπως δεν υπήρξε και στην ειδική αγωγή.
Επιβεβαιώνω και εγώ και επικροτώ τους προλαλήσαντες. Στην ειδική αγωγή δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα για τους ανύπαντρους και άτεκνους, που δεν είχαν καταθέσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Γιατί να υπάρξει, αφού δεν έχουμε να διεκδικήσουμε κάποια μόρια από την οικογενειακή μας κατάσταση; Ακόμα και οι παντρεμένοι, χωρίς παιδιά, δεν παίρνουν μόρια. Καλή επιτυχία συνάδελφε/ισσα!