0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς.Εγώ εννοώ να αλλάξουν τον νόμο και από την επόμενη φορά σε αυτόν το ενιαίο πίνακα να υπάρχουν και τα διπλά μόρια.
Απο την επόμενη προκήρυξη θα μπορούν να προστεθούν αλλά όχι σε αυτόν το πίνακα . Στον καινούργιο που θα προκύψει, ο οποίος θα πρέπει να είναι πίνακας αναπληρωτών μόνο ,ξεχωριστός απο τον πίνακα διορισμών, καθότι για μόνιμους διορισμούς δε αναγνωρίζεται πλασματική προϋπηρεσία.
Τι να πω....βλακεία να μην υπάρχει ένας πίνακας
Μέχρι σήμερα στους μόνιμους διορισμούς δεν αναγνωρίζονταν ποτέ τα διπλά μόρια. Το γνωρίζω.Απλά ρωτώ αν αυτό δύναται να αλλάξει ή είναι ας πούμε αντισυνταγματικό. Γιατί σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να "ξανασπάσουν" οι πίνακες το οποίο θα πρέπει να αποσαφηνιστεί.
Να μετρήσουν διπλά για τους διορισμούς τα μέχρι τώρα δυσπρόσιτα το αποκλείω.Και εξηγώ το σκεπτικό μου: Τοσα χρόνια που κάναμε χαρτιά ξέραμε οτι τα δυσπρόσιτα μετρούσαν διπλά μόνο για πίνακες αναπληρωτών και αναλόγως ο καθένας δήλωνε ότι δήλωνε .Αν ήξερε ο κόσμος ότι θα μετρήσουν διπλά και για διορισμούς θα δήλωνε περιοχές διαφορετικά. Οπότε ,θεωρω πιο λογικό να ξανασπάσουν οι πίνακες σε αναπληρωτών και διορισμών.Αν μπορούν να μοριοδοτούνται διπλά τα απο την επόμενη προκήρυξη και μετά δυσπρόσιτα και για διορισμούς δεν μπορώ να το απαντήσω.Θεωρώ όμως δε μπορεί να γίνει, καθώς ακόμα π.χ και στην προκήρυξη που έγινε για διορισμούς στους δήμους η μεγάλη μοριοδότηση που δόθηκε στην ειδική εμπειρία κρίθηκε αντισυνταγματική .
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Απλά θα σου πει και κάποιος ότι αν ήξερε ότι μια μέρα θα μετρούσαν τα μεταπτυχιακά, θα είχε κάνει δύο.Ίδωμεν.
Με το προηγούμενο -προ Γαβρόγλου σύστημα- διορισμών τα μεταπτυχιακά μετρούσαν για διορισμό! Τα δυσπρόιτα όμως όχι...αυτή είναι η διαφορά
Με την ίδια λογική, αν από το 1998 κάποιος ήξερε ότι τελικά ποτέ δεν φτάσει σε 100% μέσω γραπτού ΑΣΕΠ, τότε ίσως να έψαχνε ομαδούλες κρούσης για να τροποποιείται κάθε φορά η νομοθεσία ως προς τους διορισμούς, όπως τον βολεύει.Με τα "αν" δεν γίνεται τίποτα, ούτε είναι επιχείρημα.