0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!Μέχρι πότε θα πρέπει να περάσουν οι δευτεροβάθμιες τα προσόντα στο ΟΠΣΥΔ?
Όχι στο άρθρο 42, διάβασε το τελευταίο άρθρο, έναρξη ισχύος του νομοσχεδίου..
Αυτοί που πήγαν πέρυσι δεν παίρνουν διπλά αφού ο νόμος που ίσχυε τότε έλεγε όχι διπλά. ότι μετρήσει θα είναι απο εδώ και πέρα
και οι 10500 η μονο οι 5250?μακαρι αλλα εγω το βλεπω δυσκολο πολυο κουλης εχει πει οτι θ δωσει τον πρωτο λογο στην υγεια, οποτε τωρα με αυτη την κατασταση θα το σπρωξει κι αλλο
με ολα αυτα που γινονται λογο της πανδημιας τωρα αλλα και μετα το σημερινο νομοσχεδιο, ποιος πιστευει πραγματικα οτι θα γινουν οι διορισμοι στη γενικη??
Πάντως το άρθρο 49 που προτείνεται στο πολυνομοσχέδιο προβλέπει την (όχι αμελητέα) αύξηση του αριθμού μαθητών ανα τμήμα που για τους διορισμούς καλό δεν το λες...
και εν μέσω πανδημίας προτείνεται η αύξηση του αριθμού των μαθητών ανα τμήμα (άρθρο 49)...Τραγικό
Μη βγάζεις γενικά συμπέρασμα απ αυτό. Μιλάει για πρωτοβάθμια στη οποία τα κοινά είναι χιλιάδες. Λογικό είναι να θέλει να καλύψει κάποια και με άλλο τρόπο. Και μη ξεχνάς ότι θα υπάρξουν αρκετές συνταξιοδοτήσεις.
Αυτό που αναφέρεις είναι σχετικό. Στη δική μου την ειδικότητα π.χ (όπως και στη συντριπτική πλειοψηφία των κοινών ειδικοτήτων) δεν υπάρχουν πλέον οργανικά κενά στη
Ποια είναι η ειδικότητα σου; Αν και νομίζω ότι τους επηρεάζει όλους! Αν κάποιος πιστεύει ότι μια αλλαγή θα επηρεάσει μόνο πρωτοβάθμια και όχι την δευτεροβάθμια είναι γελασμενος..
Είπα ότι προσπαθεί να καλύψει κάποια κενά καιμε αυτό τον τρόπο, δεν είπα ότι δεν θα επειρεασει. Επίσης να προσθέσω ότι σε κάποιες ειδικότητες στην πρώτοβαθμια αυξανονται οι ώρες τους ικανοποιητικα.