0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mtsag...πιστεψε με δεν εχω καμμια προθεση να κανω το νομικο.Εδω και 11-12 χρονια εχουν αλλαξει 5 κυβερνησεις και για διαγωνισμο ΑΣΕΠ κανενας λογος.Τωρα προσπαθουν να κανουν κατι καινουργιο και τα παντα ειναι μεσα στο σκοταδι.Ανακοινωσεις απο δοε κτλ απο το υπουργειο τιποτε.Ολα αυτα τα χρονια εχουμε την παρουσια των υπουργων στα καναλια απο τις 7 το πρωι για να ανακοινωσουν ....σημερα προσληψεις 3000 αναπληρωτων...και παει λεγοντας.Να βγει επιτελους η υπουργος και πει την αληθεια.Ειμαστε εκπαιδευτικοι και πισω μας εχουμε μια ιστορια....εχουμε οικογενεια...εχουμε παιδια...επιτελους
Δε θα πρέπει πρώτα να βγει η απόφαση του ΣΤΕ για τις προσφυγές κατά του συστήματος και μετά να ανακοινωθούν οι πίνακες ανάλογα της απόφασης?
ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣας ενημερώνουμε ότι η καταχώρηση των αιτήσεων υποβολής δικαιολογητικών στο πλαίσιο της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, με το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτεγια τυχόν λάθη ή παραλήψεις που κατά τη γνώμη σας έχουν γίνει.Ως εκ τούτου, παρακαλούμε πολύ μην στέλνετε ερωτήσεις ή αιτήματα για τη συγκεκριμένη προκήρυξη έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης.http://dide-peiraia.att.sch.gr/
Η συγκεκριμένη βέβαια διευθυνση χρόνια τώρα από ότι έχω μάθει έχει θεματα
Μήπως δόθηκε καμία παράταση λίγες μέρες ακόμη και δε το ξέρουμε;; Χλωμό μου φαίνεται να μην πρόλαβαν τις ημερομηνίες ή να κάνουν του κεφαλιου τους.
Η ημερομηνια ληξης καταχωρησης δεν ηταν δεσμευτικη. Το εγραφε καιντο εγγραφο.