0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε γίνεται να πάμε με διαφορετικούς πίνακες. Αν βγούνε οι οριστικοί της ειδικής έχει τελειώσει το θέμα και για τη γενική.
Αυτό το έχω διαβάσει αρκετές φορές ως επιχείρημα. Παρακαλώ πες μου ΓΙΑΤΙ δε γίνεται. Εννοώ ποια διάταξη/νόμος, κλπ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να γίνεται πρόσληψη από διαφορετικούς πίνακες στη Γενική και Ειδική Αγωγή. Αν υπάρχει,link please. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Μη που πεις ότι δεν είναι λογικό κλπ, για χρόνια η γενική και η ειδική είχαν άλλο σύστημα, πολύ διαφορετικό μάλιστα.
Τα πάντα μπορούν να γίνουν, απλά αν σε βολεύουν οι παλιοί πίνακες λες θα πάμε με τους παλιούς και το υποστηρίζεις με κάποια λογικά επιχειρήματα από την άλλη αν σε βολεύουν οι νέοι κανεις το ίδιο για τους νέους! Όσα είπε η ΔΟΕ είναι να είχαμε να λέγαμε δεν μας είπαν τίποτα που δεν ξεραμε
Το έχω πει πολλές φορές, είχαν άλλο σύστημα όπως πολύ σωστά λες, βασιζόμενες όμως στον ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ, τώρα θα έχουμε προσλήψεις ίδιων ατόμων με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, δεν έχει βάσει, αν μιλάμε για αντισυνταγματικότητα αυτό εδώ είναι ο ορισμός της.
Μέσα στους παλιούς πίνακες υπάρχουν : διορισμένοι από ΑΣΕΠ ,διορισμένοι στην ειδική (αυτοί που πρόκειται να γίνουν ) , όσοι περισσεύουν πάλι όλοι μαζί μέσα : ειδικής -γενικής ..Βλέπετε κάτι νόμιμο σε όλο αυτό ;
Ε καλά... και στους προσωρινούς θα έχει διορισμένους στην ειδική, αν γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβρη. Δεν λέει τίποτα αυτό. Με τους προσωρινούς θα υπάρξουν χιλιάδες αδικίες. Θα αναγκαστεί να νομιμοποιήσει προϋπηρεσίες σε άτομα που δεν θα έπρεπε να δουλέψουν και επίσης να μην προσμετρήσει προυπηρεσίες σε άτομα που έπρεπε να δουλέψουν και δεν δούλεψαν. Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε μισθούς, ένσημα καθώς και περιοχή τοποθέτησης. Και άντε πάλι δικαστήρια...και γενικά μακροπρόθεσμα θα γίνει μακελειό. Βέβαια στο υπουργείο μπορεί να τρίβουν τα χέρια τους με μία τέτοια εξέλιξη.