0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκκαθαρισμένος πίνακας ΠΕ70:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNDWhs9TBsiKq6xE41pYR6c1hg8IH2Gm2x5BtoydsWc/edit?usp=sharingΚαλησπέρα! Τι σημαίνει εκκαθαρισμένος στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Ναι...μονο που εχω πληρωσει το αλλο κανονικα
trust....καλησπερα και καλο καλοκαιρι να εχεις...επειδη εμπιστευομαι το λογο σου θαθελα να δεις τον νομο 2190/94 αρθ 18 παρ 18 που αφορα αρμοδιοτητες ασεπ.Μπορει το αρθρο αυτο να παιξει καποιο ρολο στις προσληψεις αν γινουν απο προσωρινους πινακες;;;;
Παιδια καντε ενα google search τα παραβολα μου, σε πετάει στο gsis, βαζετε κωδικους taxisnet και βλεπετε αν το παραβολο είναι πληρωμενο. Νομίζω είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να ελέγξετε αν ειστε οκ
Που ειναι μια ψυχη ο rrrrrr να μας πει την διαδικασια για την εκδοση προσωρινων ποσο χρονοβορα ειναι
Σημαίνει ότι έχουν αφαιρεθεί όσοι από τους πρώτους 1524 των οριστικών πινάκων της ειδικής είναι και στους πίνακες της γενικής. Αυτό φυσικά εμπεριέχει την υπόθεση ότι θα αποδεχτούν όλοι τον διορισμό. Αν αυτό δε συμβεί, τότε θα πάρουν επιλαχόντες. Αυτό μπορεί είτε να αυξήσει, είτε να μειώσει τον αριθμό των ατόμων που είναι και στους πίνακες γενικής και να βελτιώσει, να χειροτερέψει ή και να αφήσει αναλλοίωτη τη θέση κάποιου στον πίνακα. Γενικά όταν βγει το ΦΕΚ διορισμών της ειδικής θα ξέρουμε καλύτερα. Φυσικά ακόμα καλύτερα θα ξέρουμε όταν θα βγουν οι οριστικοί στη γενική, γιατί θα γίνουν πολλές ενστάσεις και κανείς δε μπορεί να ξέρει σε ποια θέση θα είναι αυτός που θα δικαιωθεί.