0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποια εκτίμηση/πληροφορία για την κατανομή των θέσεων υπάρχει;
1. Έγραψες κάτι για αξιοπιστία. Ναι ή όχι?2. Αν δεν γνωρίζεις κάτι πως το αξιολογείς?3. Ο έλεγχος δικαιολογητικών αφορά και τους προσληφθεντες ως αναπληρωτές.4. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να πω το εξής. Την πληροφορία μπορείτε να την βρείτε και αλλού, αν ψάξετε λίγο. Εδώ αυτό που θα βρείτε σε αφθονία είναι κουτσομπολιό και ψυχοθεραπεία.
Αγαπητοί συνάδερφοι, κατά την γνώμη μου καλό είναι το παράβολο να εκδίδεται και να πληρώνεται λίγες μέρες πριν την έναρξη των αιτήσεων!
Γιατί λίγες μέρες πριν την έναρξη των αιτήσεων και όχι κατά την διάρκεια των αιτήσεων (δηλαδή από την έναρξη ως την τελική προθεσμία);Γ
Μια χαρά είναι το σύστημα του παράβολου, πραγματικά αν δε μπορούμε να διαβάσουμε μια προκήρυξη σωστά δε μας φταίει κανείςΕλεος δλδ με το παράβολοΌποιος δε μπορεί να φέρει εις πέρας μια προκήρυξη δε νομίζω ότι θα ανταπεξέλθει σε γραφειοκρατία δημοσίου Τι θα γίνει μετά δλδ θα ζητάμε βοήθεια από άλλους για μια αίτηση?Αναλαμβάνουμε θέση στο δημόσιο τομέαΤο λάθος της βιασύνης θα γίνει και εγώ μπορεί να το κάνω,για αυτό το λόγο όμως κοιτάς και ξανά κοιτάς τι κάνεις