0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προκυρηξη το έγραφε ξεκαθαρα.Τωρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει γίνει σε κάθε περίπτωση. Θεωρώ ότι όσοι ακολούθησαν σωστά την διαδικασία θα δικαιωθούν με την ένσταση. Στην αντίθετη περίπτωση δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει άκρη κάποιος. Είναι προκυρηξη ανεξάρτητης αρχής
Το θέμα είναι να μάθουμε αν υπάρχει δυσλειτουργία του συστήματος. Τότε μάλλον θα πρέπει κι εμείς στη 2ΓΕ να ανησυχούμε. Προσωπικά έλεγξα αμέτρητες φορές πως ο αριθμός πληρώθηκε (εντός προθεσμίας) και συμπληρώθηκε σωστά στην αίτηση. Άραγε θα υπάρξει καμία επίσημη απάντηση τις επόμενες ημέρες για το θέμα;
Μια χαρά είναι το σύστημα του παράβολου, πραγματικά αν δε μπορούμε να διαβάσουμε μια προκήρυξη σωστά δε μας φταίει κανείςΕλεος δλδ με το παράβολοΌποιος δε μπορεί να φέρει εις πέρας μια προκήρυξη δε νομίζω ότι θα ανταπεξέλθει σε γραφειοκρατία δημοσίου Τι θα γίνει μετά δλδ θα ζητάμε βοήθεια από άλλους για μια αίτηση?Αναλαμβάνουμε θέση στο δημόσιο τομέαΤο λάθος της βιασύνης θα γίνει και εγώ μπορεί να το κάνω,για αυτό το λόγο όμως κοιτάς και ξανά κοιτάς τι κάνεις
εγώ μετά την πληρωμή του παραβόλου το απόγευμα πήρα το ακόλουθο μειλ: e-Παράβολο: Ολοκλήρωση ΠληρωμήςΑγαπητέ πολίτη,Η πληρωμή παραβόλου που πραγματοποιήσατε ολοκληρώθηκε επιτυχώς.Τα στοιχεία της συναλλαγής σας είναι τα ακόλουθα:
Και εγώ το πήρα αυτό το email αλλά δεν νιώθω ανώτερος από τους συναδέλφους που μπορεί να κάνανε λάθος ή δεν πρόσεξαν ή δεν διάβασαν καλά ή ....για οποιοδήποτε άλλο λόγο που αφορά το παράβολο αυτή τη στιγμή στην ειδική είναι εκτός πινάκων.Είναι αστείο να λέμε(δεν το λες εσύ αυτό), ότι αφού δεν έκανε κάποιος σωστά το παράβολο δεν άξιζε για το δημόσιο. Λες και ως εκπαιδευτικοί ασχολούμαστε φουλ με διοικητικά.....
2020kasep, από το Υπουργείο μου είχαν πει τηλεφωνικά να περιμένω να ανοίξει πρώτα η Προκήρυξη και μετά να το πληρώσω, έστω και την επόμενη ημέρα κι όχι από πριν.
Οι καλύτεροι...