0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερωτήματα 1.Η Κεραμευς είχε δηλώσει πως θα γίνουν διορισμοι στην γενική μέσα στο 2020. Τώρα το πήγε 2021.(
Ποτε θα ανακοινώσουν τον αριθμό των ενστάσεων στην 1ΓΕ για να δούμε προσεγγιστικα τι περιμένει και την 2ΓΕ ;
off topic mode onΑ! και που' στε...έχουν γίνει νέα threads για θέματα τα οποία συχνά καταλήγουν να συζητιούνται εδώ,πάντα κόσμια, με τρόπους, με σεβασμό κι αμοιβαία κατανόηση Προσφυγές κατά του συστήματος διορισμών-ν.4589/2019 Συζήτηση για εναλλακτικά συστήματα προσλήψεων μονίμων-αναπληρωτώνΜηνύματα που σχετίζονται με τους παραπάνω τίτλους αλλά για κάποιο μυστήριο κι ανεξήγητο λόγο (χαχαχ..σε καλό μου!) βρίσκουν το δρόμο τους εδώ, θα διαγράφονται και οι χρήστες θα μαστιγώνονται δημόσια!
Καταλαβα μονο στον εβρο υπαρχει πιθανοτητα για τη φιλη μου...ευχαριστω
Καλά και γω δύσπιστος κι επιφυλακτικός είμαι απέναντι στις δηλώσεις των πολιτικών αλλά όχι κι έτσι.Αν βγει η δήλωση περιοχών όπως λένε τέλη Ιούλη, προσωπική εκτίμηση πως δεν θα προλάβουν να τους ολοκληρώσουν μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.Από την άλλη, ίσως θελήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις επικοινωνιακά (κομίζοντας γλαύκα εις Αθήνας) και το τρέξουν ώστε οι νεοδιόριστοι να είναι στα σχολεία με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.