0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι εννοείτε;
Πως υπάρχουν δύο επιλογές στο ebanking. Η 1η να πληρώσεις παράβολο που έχεις εκδώσει ήδη από το taxis και η 2η να σου εκδώσει το ebanking και να κάνεις και πληρωμή παράλληλα. Όλοι μας έχουμε αγχωθεί νομίζω.
Μπαίνεις στο taxisnet, πηγαίνεις ΠΟΛΙΤΕΣ& ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, e-παράβολο, τα παράβολά μου και εκεί σου λέει ποιά είναι πληρωμένα /δεσμευμένα κλπ
Μα το πληρώνεις εκτυπώνεις την απόδειξη και το βάζεις στην αίτηση...από αυτά που διαβάζω είναι σαν να αλλάζει κατι μετά...τι να δεις μετά από 1/2 μήνες;να κοιτάς την αίτηση που έχεις καταθέσει και την έχεις δει πόσες φορές;πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει διπλό παράβολο...μάλλον κάποιοι πλήρωσαν κάτι χωρίς να εκδόσουν αριθμό;!; γίνεται;
Μπορείς να κάνεις το εξής:α) Μπαίνεις στην αίτηση που έχεις κάνεις στον ΑΣΕΠ και σημειώνεις στην άκρη τον αριθμό του παραβόλου που δήλωσες. β) Μπαίνεις στο taxis (-->τα παράβολά μου) και βλέπεις αν ο αριθμός που έχεις δηλώσει στον ΑΣΕΠ φαίνεται ως "ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ" μέσα στο taxis. Αν ναι, είσαι οκ.
αμα βαζουμε τους ευατους μας ιδιους με τους δασκαλους δεν αξιζουμε να δουλεψουμε στο δημοσιο σχολειο. Χρονια πριν στην αθμια διευθυνση ειχα αναφερει πολλα! ιδιαιτερα στο δημοτικο! πραγματικα ελεος!
Ευχαριστώ πολύ! Πληρωμένο λέει κι εμένα. Στο ΚΕΠ το έβγαλα φοβούμενη μη κάνω κανένα λάθος.
Τι εννοεις;
Ωραία.Λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες, αντί για πληρωμένο θα λέει δεσμευμένο, που σημαίνει ότι έχει γίνει επεξεργασία της άιτησής σου.
δεν ειναι ικανοι ουτε μια αιτηση να κανουν! θεωρω οτι στη βθμια δεν θα υπαρχουν λαθη
Τελικά δεδομένου ότι μπορούσες με δύο τρόπους να πάρεις ένα παράβολο μέσω e banking πρόβλημα ανέκυψε σε ποιο σημείο;Όταν εκδίδεται ένα παράβολο από το taxisnet και το πληρώνεις με τον κωδικό του μέσω e banking δύναται η τράπεζα να σου πληρώσει παράβολο με άλλο κωδικό;