0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει αυτό. Σε ποιου τη θέση? Παίζει ρόλο τι περιοχές δήλωσε ο καθένας. Δηλαδή μπορεί να απολυθεί ο νούμερο 300 και όχι ο 400, γιατί αυτός που στον οριστικό βρέθηκε σε θέση 299 δήλωσε την περιοχή του 300. Ο 300 θα πάρει τη θέση του 400? Μιλάμε για χαμό και δικαστήρια για όλους τους εκπαδευτικούς. Δε θα έχει επιπτώσεις μόνο στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.
Αυτοί που θα χάσουν θέση-δουλειά θα δικαιωθούν στάνταρ δικαστικά και θα πάρουν ότι προβλέπεται (μισθούς,αποζημιώσεις,ένσημα,προυπηρεσίας κλπ). Απλά θα χρειαστούν σίγουρα χρόνος, χρήματα και στομάχι μέχρι να φτάσουν στο τέλος. Γνωστός μου με δικαιωτική απόφαση από διοικητικό εφετείο (από 03/03/20!!) για τα ΤΟΜΥ κι ακόμα στο περίμενε είναι ο άνθρωπος.Για αυτούς που απλά θα επηρεαστεί η περιοχή πρόσληψης δε νομίζω να κερδίσουν κάτι. Θα σου πει το δήλωσες, ούτως ή άλλως αυτό συνέβαινε και με τις διάφορες φάσεις.Προσωπική εκτίμηση τα παραπάνω.
υπάρχει και η πιθανότητα κάποιος να χάσει το δυσπρόσιτο , και αντι 18 να πάρει 9 μόρια, θα χάσει 9 μορια ( τουλάχιστον 1 χρονιά ) τα οποία θα του λείψουν από την επόμενη αίτηση πινάκων διορισμών . Για 2 χρονιές ίσως χάσει 18 μόρια στο σύνολο...μόνο λίγα δε τα λες
Να κάνω κι εγώ μια αφελής ερωτησουλα.Δηλαδή όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρετε λίγο πιο πάνω, εσείς που είστε έμπειρα και ιστορικά μέλη, πιστεύετε στ αλήθεια, ότι μόνο εδώ στο pde, τα σκεφτήκαμε και ότι και υπουργείο και ασεπ δε τα ξέρουν ή τα ξέρουν και δε τους νοιάζει και λένε άστους να τα βρουν στα δικαστήρια;;; Αλήθεια το πιστεύετε;;;
Χωρίς να είμαι ιστορικό μέλος πιστεύω ότι το υπουργείο απλά αδιαφορεί. Αν δεν αδιαφορούσε θα μας είχε δώσει μαζί με τις δηλώσεις για χρήση προσωρινών πινάκων και τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω. Το ΑΣΕΠ δεν του πέφτει λόγος νομίζω. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;
εγω ναι, δε τους ενδιαφέρει, μιλάω για υπουργείο, το ασεπ απλά φέρνει εις πέρας τη διαδικασία , δε διορίζει το ασεπ
Το ασεπ δε διορίζει, αν όμως σου ξεχάσει ένα προσόν και δε προσληφθείς από τους προσωρινούς, η ευθύνη είναι δική του.