0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ πως θα υπάρξουν λάθη, αλλά όταν βγουν οι οριστικοί πίνακες ο καθένας θα πάρει τη θέση του. Και κανείς δεν μπορεί να αδικηθεί σε περίπτωση διορισμού. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν οι ενστάσεις αρχικά. Και αν δεν ευοδωθούν υπάρχουν και τα δικαστήρια. Ας ελπίσουμε φυσικά να μην υπάρξουν πολλά λάθη. Άλλωστε για αυτό καθυστερούν.
Πρώτον δεν είδαμε τα λάθη. Και αν υπάρχουν, σε όποιον συνάδελφο υπάρχουν λάθη, θα διεκδικηθεί το νόμιμο. Μπορεί να υπάρξουν λίγα λάθη και να αποκατασταθούν εν καιρώ. Δεν ήρθε η συντέλεια. Εγώ δεν είδα κανένα λάθος στο Οπσυδ και το ίδιο συνέβη με πολλούς. Αν όμως γίνει λάθος θα αποκατασταθεί όπως πρέπει. Απλά τα πράγματα και λογικά.
Συνάδελφε οι πίνακες αυτοί όμως δεν είναι μόνο για μόνιμο διορισμό αλλα και για αναπληρωτές . Και όσοι αναπληρωτές τοποθετηθούν απο λάθος αυτοί θα βρεθούνε στην επόμενη προκήρυξη με μόρια για να διεκδικήσουν μελλοντικό διορισμό ενώ δεν θα έπρεπε καν να είχαν αυτά τα μόρια. Στους διορισμούς απλά κάποιος μπορεί να μην δουλέψει 1 χρονιά και να πρέπει να παει δικαστικώς για να διεκδικήσει τα χρήματα. Στους αναπληρωτές όμως αλλάζουν όλες οι επόμενες τοποθετήσεις με ενα λάθος.Σε αυτό πρέπει να βρεί μια λύση το υπουργείο. Δεν ξέρω πως θα το κάνει . Ισως με διόρθωση και ανακοινοποίηση άμεση μετά την ανάρτηση των προσωρινών. Καπως πρέπει αυτά να τα λύσει.
Τα λάθη θέλω και εγω να δω πως θα τα αντιμετωπίσει το Υπουργείο. Οψόμεθα. Πρέπει να μην κάνουν λάθη. Ας κόψουν το λαιμό τους. Στην τελική αφού θέλουν να πάμε με το νέο σύστημα πρέπει να έχουν και λύσεις για όσα συμβούν.
θα μου δώσεις τα 800 ευρω που θα ζητήσει ο δικηγόρος?
Είναι σίγουροι ότι τα λάθη θα είναι ελάχιστα. Και δεν έχει να κάνει με τους αποκλεισμένους. Μιλάω για αυτούς που θα είναι στους προσωρινούς που θα βγουν.