0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σίγουρα, με το δημογραφικό πρόβλημα να οργιάζει, οι φωστήρες θα διορίσουν 10500. Θα το θυμηθείτε, οι περισσότεροι θα εγκλωβιστούν στα νησιά και τα κατσάβραχα μέχρι το 2030.
Είναι στα γερμανικά και στα γαλλικά πρόκειται για δίγλωσσο πανεπιστήμιο που χορηγεί δίγλωσσους τίτλους σπουδών
Είναι σαφές ότι είμαι κάτοχος του παραπάνω ακαδημαϊκού τίτλου η απόκτηση του οποίου περιλαμβάνει μαθήματα, σεμινάρια και εξετάσεις στη γαλλική και στη γερμανική γλώσσα καθότι οι καθηγητές άλλοι διδάσκουν στα γερμανικά και άλλοι στα γαλλικά. Το ΑΣΕΠ δε ζητά λεπτομερή βεβαίωση μαθημάτων αλλά τίτλο και επικυρωμένη μετάφραση. Αυτά κατέθεσα στη Δευτεροβάθμια και έγιναν δεκτά. Μέχρι την δέσμευση του παραβόλου όλα ήταν ΟΚ. Μετά άλλαξε σε κόκκινο.
Πρόκειται για τη Lizentiat που ισοδυναμεί με Master στην Ευρωπαϊκή κλίμακα αλλά ο ΔΟΑΤΑΠ μετά από 6 χρόνια το αναγνώρισε ως πτυχίο ΑΕΙ
Το έχουν πιάσει το νόημα στο υπουργείο. Παρανομίες και ανομίες ελέω ανύπαρκτης και εξουδετερωμένης λειτουργικά δικαιοσύνης. Πιστεύω για να μετριαστεί το πρόβλημα θα προχωρούν σε συνεχείς ανανεώσεις των πινάκων κατά τη διάρκεια της σχ. χρονιάς.
Να ανακοινώσουν τον αριθμό των ενστάσεων πάντως για όλες τις προκηρύξεις . Κρατικό μυστικό είναι ;
Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μια ερώτηση για επιβεβαίωση. Τα δυσπροσιτα μετράνε με διπλά μόρια από εδώ και πέρα για διορισμό? Η θα μας τα αφαιρέσουν πάλι?
Πράγματι έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις συναδέλφων που ενώ μέχρι ενός χρονικού σημείου έβλεπαν τσακαρισμένο κάποιο προσόν τους αργότερα τους το ξετσέκαραν είτε από τις διευθύνσεις είτε από το υπουργείο. Σε κάποιες περιπτώσεις κατόπιν επικοινωνίας τους διορθώθηκε το θέμα σε άλλες δεν κατάφεραν κάτι.Όλες όμως αυτές οι περιπτώσεις που γνωρίζω υπήρξαν μέχρι και την αποστολή των στοιχείων μας από τις διευθύνσεις προς το ΑΣΕΠ. Δηλαδή λίγο πριν τις δεσμεύσεις παραβόλων. Αυτό είναι που με προβληματίζει στην περίπτωση σου αφού μας βεβαιώνεις ότι έγινε αλλαγή κατάστασης ενώ τα στοιχεία σου βρισκόταν στο ΑΣΕΠ. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι γίνεται ίσως κάποιος έλεγχος και θεωρητικά μπορεί να δούμε όλοι μας κάποια αλλαγή. Είχα την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί σε αυτό το χρόνο να γίνει.Εύχομαι πάντως η περίπτωση σου να έχει αίσιο τέλος και πριν τους προσωρινούς.