0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως οι συνάδελφοι που αποφοίτησαν μετά το 2008 αδικήθηκαν. Όχι όμως από τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ.Στον πίνακα
Η πλασματικη προυπηρεσια μπορει να χρησιμοποιηθει για προσληψη συμβασιουχων αλλα συμφωνα με το ΣτΕ οχι για μονιμο διορισμο.
Οι ασεπιτες ευνοήθηκαν από τη μη διεξαγωγή νέου γραπτού, έναντι των αποφοίτων μετά το έτος 2008. Αυτοί που άδικα έχασαν τη θέση τους ( υψηλόβαθμοι) έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται τώρα. Όχι όμως οι υπόλοιποι.
Και ποιος σου είπε συνάδελφε ότι δεν ήθελαν να ξαναδώσουν; Είχαν μάθει να διαβάζουν.Έπρεπε να προηγούνται στον πίνακα
Δεν εξετάζω την πρόθεσή τους να ξαναδώσουν ασεπ αλλά τα πραγματικά γεγονότα και την βλάβη που έχουν υποστεί οι απόφοιτοι μετά το έτος 2008.
Είσαι σίγουρη ότι θα έπρεπε να προηγούνται? Αν δεν κάνω λάθος, έχουν κάνει προσφυγή για αυτόν τον λόγο και την έχασαν. 1882/17 απόφαση στε, νομίζω
Πάλι τη μπάλα στην κερκίδα. Δεν θα λυτρωθεις ποτέ αν δεν παραδεχτείς ότι κάποιοι αδικήθηκαν αλλά και πολλοί ευνοήθηκαν σιωπηρά. Και μην υποτιμάς τους συναδέλφους. Ο γραπτός διαγωνισμός δεν είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ.
Δεν υποτιμώ κανέναν συνάδελφε. Νομίζω ότι θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει.Απαντώ όμως, όταν θεωρούνται οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ υπεύθυνοι για την αδικία που υπέστησαν οι συνάδελφοι μετά το 2008, με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γνωρίζω ότι κάποιοι από αυτούς έπρεπε να έχουν ήδη διοριστεί γιατί το αξίζουν. Και τους το έχω γράψει σε π.μ.
Ευχαριστώ. Θυμάσαι μήπως αριθμό απόφασης ΣτΕ. Αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπει να ήταν και το επιχείρημα της επιτροπής του ν. Γαβρόγλου που τα αφαίρεσε.