0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην ειδική δεν ζητήθηκε τίποτε από τη δοε. Μην ανησυχείτε . Η αβάθμια θα πάρει λίγο πάνω από 7400 και περίπου 3100 για την ββαθμια. Η κατανομή είναι έτοιμη και δεν ανακοινώνεται για προφανείς λόγους. Δεν υπάρχει ανακοινώσιμη κατανομή.
Δεν ζητάνε 80% του συνόλου των 10.500 αλλά των 5.250 της πρώτης φάσης (χρονιάς). Ζητάνε στην ουσία να δοθεί προτεραιότητα στην αθμια. Το υπουργείο θα αποφασίσει πάντως αν και που θα δοθεί προτεραιότητα.
Λοιπον συναδελφε επειδη αυτο εχει παρατραβηξει για ολους μας πια. Δευτερα θα παρω υπουργειο , θα παω με το μηνυμα σου να δουμε τι κρυβεται απο τις κατανομες και τις εχουν ετοιμες ενω καποιοι τις διαρρεουν και ποια ειναι η σκοπιμοτητα πισω απο αυτο. Αν δεν υπαρξει απαντηση θα κατατεθει ερωτηση στο πρωτοκολλο .
Η ΔΟΕ δε ζητά το 80% των διορισμών αλλά να καλυφθεί το 80% των οργανικών κενών στην πρωτοβάθμια. Μακάρι οι νηπιαγωγοί να μην αδικηθούμε! Έχω σειρά 2500, ελπίζω να διοριστούν οι συναδέλφισσες που ταλαιπωρούνται εδώ και δεκαετία!
Οι 3100 της Δευτεροβάθμιας φτάνουν μόνο για ΠΕ02-03-04. Οι άλλες ειδικότητες τι θα πάρουν;
Καλά με τέτοια ποσοστοση που θα φτάσουν οι πίνακες της πρωτοβάθμιας;;; θα διοριστούν άτομα με πολύ λίγα μόρια. Δεν πρέπει και αυτό να είναι ένα κριτήριο;
170 οργανικά φιλολόγων, 300 περίπου μαθηματικών και 670 περίπου ΠΕ04 .Σύνολο περιπου 1100 κάτι. Υπάρχουν 2000 διαθέσιμες πιστώσεις ακόμα...
Πάντα προτεραιότητα είχαν, ίσως και να έπρεπε. Τώρα όμως γίνονται υπερβολικοί. 1817 στην ειδικη, αντε και καμιά 6500 λέω εγώ στη γενική, μια χαρά είναι συνάδελφε. Κοντά 8500 κόσμος.