0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως 14 παρακολουθούν, αλλά είναι πολύ περισσότερα εγγεγραμμένα;;; Τα εγγεγραμμένα μετρούν, αυτά φαίνονται στο σύστημα.
Με 14 παιδια το νηπιαγωγείο είναι 3θεσιο!
Σ' ευχαριστω πολυ
Τι να σκεφτούμε; Θέλετε σχολείο και διεύθυνση. Αυτά συμβαίνουν και πολλοί απορούν μαζί με σένα. Κανεις δεν εύχεται να κλείσουν σχολεία. Μην μπερδευουμε τις πληροφορίες που εκθέτουμε με το τί εύχεται ο καθένας. Μακαρι το σχολείο να παραμείνει και τα παιδια να πολλαπλασιαστούν. Ποιος ξέρει.
Παρακαλώ.Για τα ΣΔΕ να έχεις το νου σου από τώρα και μετά.Γύρω στο φθινόπωρο βγαίνει η προκήρυξη
Ναι, πες μου σχολείο και διεύθυνση. Γιατί δε λες και για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση για την οποία δεν έχουν συσταθεί οργανικές θέσεις. Δεν εύχεσαι να κλείσουν σχολεία αλλα εύχεσαι να χαθούν οργανικές συναδέλφων.Ελπίζω να μη σε πετύχω σε κάποιο μέρος, χαιρεκακοι συνάδελφοι να μας λείπουν...
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/329170_neoi-pinakes-se-dyo-hronia-stin-eidiki-22-sti-geniki-23?fbclid=IwAR2LTfjIel3F_Inc6yNUzeh8d6nuGk3YinOmghAgZsVo1vEAgp-E6A4i8AsΓια να καταλάβω εγώ που είμαι ΓΕ πότε θα ξαναανοίξουν οι αιτήσεις το καλοκαίρι του 2023 η του 2022;;
Το καλοκαίρι του 2023 εάν οι οριστικοί βγουν το καλοκαίρι του 2021.